Η Μαριέττα Χρουσαλά λίγο πριν γεννήσει μας ανοίγει το σπίτι της στην Αγγλία! Το τεράστιο τζάκι και η κουζίνα - υπερπαραγωγή!

Η Μαριέττα Χρουσαλά λίγο πριν γεννήσει μας ανοίγει το σπίτι της στην Αγγλία! Το τεράστιο τζάκι και η κουζίνα - υπερπαραγωγή!
Αντίστροφα μετράει η Μαριέττα Χρουσαλά η οποία σε λιγότερο από μήνα θα κρατάει στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδάκι. Η αμύθητη περιουσία του Σπύρου Πατίτσα! Πώς ο σύζυγος της Μαριέττας Χρουσαλά γίνεται (ακόμα) πλουσιότερος μετά τον θάνατο του πατέρα του!

Πρόσφατα η γνωστή παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της, Λέοντας Πατίτσας, επέστρεψαν για λίγο στην Ελλάδα, αφού η παρουσιάστρια βάφτισε την κόρη της καλής της φίλης, Καλομοίρας Σαράντη. Διαβάστε παρακάτω...

Η οικογένεια έζησε για λίγο στην Αμερική, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει στη Μεγάλη Βρετανία στην Αγγλία, καθώς ο Λέοντας Πατίτσας ως γιος της Μαριγώς Λαιμού έχει σημαντικό ποσοστό μετοχών στην Αγγλία. O ίδιος όμως, ζει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, αφού έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος του πατέρας (Δείτε εδώ).

Πολλές φορές η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο μοιράζεται φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις οποίες συγκεντρώσαμε εμείς στο Youweekly.gr και σας παρουσιάζουμε ένα απολαυστικό album παρακάτω:



 

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας! Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο Λέων Πατίτσας λίγο πριν τον θάνατο του πατέρα του!



Η αινιγματική ανάρτηση της Μαριέττας Χρουσαλά μετά τον θάνατο του πεθερού της! «Αντίο μέχρι…..»