Αναστασία Περράκη: Μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιο με τον Μουρούτσο και την σχέση του με την Νάργες: \"Τεράστια αποτυχία...\"

Αναστασία Περράκη: Μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιο με τον Μουρούτσο και την σχέση του με την Νάργες: \
Το πανέμορφο μοντέλο ανοίγει την καρδιά του στο YOU και στον Γιώργο Μιχαλόπουλο και ανατρέπει τα πάντα σε σχέση με τα φημολογούμενα σχέδια γάμου του πρώην συζύγου της Μιχάλη Μουρούτσου με τη Λάουρα Νάργες. Τη γυναίκα που ήδη έχει γνωρίσει η κόρη τους Έλενα, όχι όμως εκείνη, καθώς οι σχέσεις τους είναι τουλάχιστον τυπικές.

Χαμηλών τόνων και αντικειμενικά όμορφη γυναίκα, η Αναστασία Περράκη περιγράφει στο Youweekly.gr πώς είναι να μεγαλώνει μόνη της ένα κορίτσι 8 χρόνων κάνοντας παράλληλα καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ που την έχει αναδείξει κορυφαίο top model.

Εκεί όπου την ξεχώρισε για πρώτη φορά και ο χρυσός ολυμπιονίκης του tae kwon do Μιχάλης Μουρούτσος, με τον οποίο παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2010, ένας γάμος που άντεξε περίπου τρία χρόνια. Ίσως η πρώτη δύσκολη στιγμή της ζωής της για την οποία κοιτώντας πλέον πίσω στον χρόνο παραδέχεται πως λειτούργησε ως μάθημα. «Στην αρχή πανικοβάλλεσαι, προβληματίζεσαι εάν πήρες τη σωστή απόφαση, πλέον είμαι ήρεμη και σίγουρη πως ο χωρισμός μας ήταν η καλύτερη λύση και για τους δύο», παραδέχεται στο Youweekly.gr και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, με τη ματιά της να στρέφεται στην κόρη της Έλενα, την απόλυτη πρωταγωνίστρια της ζωής της, στα φωτεινά μάτια της οποίας όλες οι ερωτήσεις βρίσκουν απαντήσεις.



Συζητάτε τα πάντα;

"Όσα συζητούν όλες οι μανούλες με τα κορίτσια τους, από απλά πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά στο σχολείο μέχρι και πιο «δύσκολα» θέματα που κάποιες φορές με πιάνουν απροετοίμαστη ακόμα και εμένα την ίδια."

Το διαζύγιό σας με τον Μιχάλη αισθάνομαι ότι είναι ένα από αυτά...

"Βεβαίως ήταν και είναι! Το παιδί ήταν πολύ λογικό να έχει απορίες, όσο μικρή κι αν ήταν, όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε με τον μπαμπά της. Όπως και να το κάνεις, όσο κι αν για εμάς ήταν η σωστή απόφαση για εκείνη ήταν μια καινούρια πραγματικότητα στην οποία έμπαινε και έπρεπε να είμαι δίπλα της και να της εξηγώ όσα την προβλημάτιζαν."

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Η Μαρία Γεωργιάδου μας ξενάγησε στο υπέροχο σπίτι της στο Χαλάνδρι!

Της ανακοινώσατε αμέσως την απόφασή σας;

"Όχι αμέσως, μας πήρε χρόνο και βοήθησε σε αυτό το γεγονός ότι ήταν καλοκαίρι και όπως κάθε χρόνο έτσι και εκείνο περάσαμε τις διακοπές μας στην Αίγινα που έχουμε ένα εξοχικό. Βέβαια οι συγκεκριμένες διακοπές κράτησαν πολύ παραπάνω, αφού μείναμε στο νησί και τον χειμώνα, μέχρι να βρούμε ένα σπίτι να μείνουμε οι δυο μας στην Αθήνα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μέρα μάλιστα που μπήκαμε μέσα και με ρώτησε η μικρή «μαμά, πού είναι ο μπαμπάς;». To θέμα είναι να έχεις πάρει τη σωστή απόφαση για σένα, να έχεις εξηγήσει ο ίδιος στον εαυτό σου για να εξηγήσεις και στο παιδί στη συνέχεια."

Έχεις καταλήξει γιατί χωρίζουν οι άνθρωποι; Οι έρευνες λένε ότι οι δύο επικρατέστεροι λόγοι διαζυγίων είναι οι οικονομικές διαφορές και η ύπαρξη τρίτου προσώπου.

"Επίσης οι άνθρωποι έχουν μάθει να περιστρέφονται γύρω από το «Εγώ» τους, να μην κάνουν υποχωρήσεις και έτσι να χάνεται η επικοινωνία στη σχέση τους. Ένα κομμάτι επίσης πολύ σημαντικό να υπάρχει ακέραιο στη σχέση ενός ζευγαριού."

Είναι πολύ λογικό να μπει και το στοιχείο του ανταγωνισμού σε ένα ζευγάρι όπως εσείς που τα επαγγέλματά σας φωτίζουν τα φώτα της δημοσιότητας.

"Εννοείται ότι μπαίνει ο ανταγωνισμός και είναι πάντα καταστροφικός για τη σχέση. Βεβαίως και μπήκε ανάμεσα σε μένα και τον Μιχάλη, αλλά δεν ήταν αυτός ο καθοριστικός λόγος που χωρίσαμε."

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Την «τρέλαναν» οι γιοι της στο δρόμο! Οι φωνές και τα παιχνίδια του Δημητράκη!

Παρακολουθώντας δηλώσεις σου τα τελευταία χρόνια μού δίνεις την εντύπωση ότι δεν πρόκειται για ένα βελούδινο διαζύγιο.

"Καθόλου βελούδινο δεν είναι, θα σου έλεγα ότι έχουμε ένα τρομερά δύσκολο διαζύγιο, αν και ακόμα δεν το έχουμε πάρει γιατί δεν συμφωνούμε σε κάποια θέματα που έχω ζητήσει εγώ να ρυθμιστούν."



Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες γιατί έχω καταλάβει ότι ήδη ετοιμάζεται να παντρευτεί με τη Λάουρα Νάργες.

"Όχι, δεν έχουμε ακόμα διαζύγιο στα χέρια, αν και είναι καθαρά μια τυπική διαδικασία. Δεν ξέρω πώς γίνεται να παντρευτούν..."

Έχετε καλές σχέσεις;

"Έχουμε τυπικές σχέσεις, άλλοτε καλύτερες άλλοτε χειρότερες. Σίγουρα δεν είμαστε φίλοι, όμως πάντα θα είναι ο πατέρας της κόρης μου."

Καλός πατέρας;

"Ναι, είναι καλός πατέρας. Κάθε άνθρωπος μπορεί να δώσει μέχρι ενός σημείου και αυτά που πιστεύει εκείνος ότι μπορεί και θέλει να δώσει, έτσι έκανε και κάνει και ο Μιχάλης. Εγώ πάντα διεκδικούσα κάτι παραπάνω από εκείνον για το παιδί, όχι οικονομικό, αλλά ποιοτικό χρόνο μαζί της, και εκεί είχαμε τις διαμάχες. Εν συνεχεία κατάλαβα ότι είναι έτσι, να τον δεχτώ μέσα μου και να πω κάποια στιγμή ό,τι παραπάνω δίνει είναι καλοδεχούμενο."

Συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις;

"Ναι, δεν έχουμε προβλήματα."

Δείτε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: Σε νυχτερινό κέντρο μέχρι το πρωί… και όχι μόνη! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Έχετε γνωρίσει ο ένας στον άλλον τους συντρόφους σας;

"Όχι, ποτέ!'

Ισχύει ότι αυτά τα όρια καταπατήθηκαν όταν άκουσες τη μικρή να λέει τη Λάουρα «μαμά»;

"Δεν ισχύει αυτό, εννοείται ότι έχουν γνωριστεί, όμως ποτέ δεν ακούστηκαν τέτοιες λέξεις. Θα σου ξαναπώ ότι είναι λεπτά τα όρια και αυτός που έχει την κυριότερη ευθύνη για να είναι αρμονική η σχέση της κόρης μας με τη νυν σύντροφό του είναι ο Μιχάλης."



Τα καταφέρνει;

"Το προσπαθεί!"

Με το πέρασμα των χρόνων ο πόνος λένε ότι γλυκαίνει. Αλήθεια, τον χρεώνεσαι ως προσωπική αποτυχία τον χωρισμό σου;

"Τεράστια προσωπική αποτυχία και σίγουρα μια λάθος επιλογή συντρόφου, όσο «λάθος» μπορεί να είναι ο άντρας που σου έχει χαρίσει το ωραιότερο και μεγαλύτερο δώρο στη ζωή, το παιδί σου."

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€

Φωτογραφίες: Μαρία Χατζηιωάννου.