Επιστολή βόμβα του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου για την υπόθεση με κοκαΐνη! Ποιος τον ενέπλεξε στο κύκλωμα και η εξοργισμένη απάντηση του

Επιστολή βόμβα του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου για την υπόθεση με κοκαΐνη! Ποιος τον ενέπλεξε στο κύκλωμα και η εξοργισμένη απάντηση του
Μετά τις καταγγελίες των γειτόνων με τον ξυλοδαρμό που είχε υποστεί η Κατερίνα Καινούργιου στην Γλυφάδα όταν εκείνος έγινε τύφλα στο μεθύσι (δείτε εδώ) έφτασε τώρα να τον εμπλέκουν άδικα σε κύκλωμα ναρκωτικών!

Ντόρος έχει προκληθεί με την υπόθεση της κοκαΐνης σε γνωστά καταστήματα στο Κολωνάκι. (δείτε εδώ) Συνολικά 27 άτομα, οι περισσότεροι celebrities, κατηγορούνται για το κύκλωμα ναρκωτικών σε γνωστό μαγαζί της Δεινοκράτους – Η δράση τους και οι κωδικοποιημένοι διάλογοι – «Σετ φούστα – μπλούζα», «ατομάκι», «πράσινο ελληνικό» ζητούσαν οι διάσημοι πελάτες. διαβάστε παρακάτω...

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα κυκλοφόρησε και η λίστα με τις ονομασίες που έδιναν οι χρήστες που ήθελαν να προμηθευτούν τα προϊόντα για να μην καταλαβαίνει κανείς πως μιλάνε για όλα αυτά (δείτε την εδώ).

Το εξώφυλλο του Μακελειό αναφέρει αναλυτικά ονόματα των διάσημων οι οποίοι είναι, κατά τα λεγόμενά του, εμπλεκόμενοι σε αυτό και ένα από αυτά τα ονόματα είναι και αυτό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Ο ίδιος μετά το δημοσίευμα αυτά πήρε θέση με μια επιστολή κόλαφος!

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

"Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι με έκπληξη, μεγάλη αγανάκτηση και οργή αντίκρισα φωτογραφία μου στο σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» με τίτλο «ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ» συνδέοντας αυθαίρετα και αβάσιμα το όνομα μου με την συγκεκριμένη εγκληματική πράξη, ενώ ουδεμία σχέση έχω με τέτοιες συνήθειες και δραστηριότητες.

Επειδή το πρόσωπο που αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα έχει απλώς το ίδιο ονοματεπώνυμο με εμένα, ανήκει σε άλλη οικογένεια επομένως αυθαίρετα και εσφαλμένα έχει δημοσιεύσει φωτογραφία μου. Θα ήθελα δε να διευκρινιστεί ότι τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου δεν συνεργαζόμαστε επιχειρηματικά με τον κύριο Βασίλειο Σταθοκωστόπουλο και το μόνο κοινό στοιχείο μας είναι η συνωνυμία.

Η εν λόγω δημοσίευση είναι καθ’ όλα συκοφαντική για το πρόσωπο μου και την οικογένεια μου με επιβλαβείς προεκτάσεις για την επιχειρηματική μου φήμη καθότι θέλει να εμπλέκομαι σε κύκλωμα κοκαΐνης, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην επαγγελματική μου υπόσταση.

Προκειμένου να αποτραπεί τυχόν αναπαραγωγή του εν λόγω δημοσιεύματος και της ψευδούς αναφοράς του στο πρόσωπο μου από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας παρακαλούμε πολύ όπως λάβετε σοβαρά υπ΄ όψιν την παρούσα και απέχετε από την αναδημοσίευση τέτοιων ψευδών ειδήσεων και συνδέσεων του ονόματος μου με την εγκληματική συμπεριφορά που αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα, κατά του εκδότη του οποίου θα καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές."