Έσκασε τώρα! Στο νοσοκομείο ο Μένιος Φουρθιώτης!

Έσκασε τώρα! Στο νοσοκομείο ο Μένιος Φουρθιώτης!

Μία πληροφορία έφτασε μόλις τώρα στα γραφεία του Youweekly,gr μέσα από το κανάλι Έψιλον!


Όπως μας μετέφερε στενός συνεργάτης του Μένιου Φουρθιώτη, ο παρουσιαστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ τις τελευταίες ώρες!

Το περιστατικό ξεκίνησε μετά την έλευση του Ιβάν Σαββίδη στο κανάλι που όπως σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ (Δείτε εδώ), ο νέος καναλάρχης του σταθμού μάζεψε όλο το προσωπικό, παρουσιαστές, δημοσιογράφους και τεχνικούς για να τους ενημερώσει για τα νέα δεδομένα του καναλιού από την στιγμή που θα περάσει στα χέρια του! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Μένιος Φουρθιώτης σαν πρώην διευθυντής του σταθμού βλέποντας τους κόπους και τα όνειρά του να παιρνούν σε άλλα χέρια έφυγε άρον άρον από τον χώρο νιώθοντας έντονη αδιαθεσία!

Όπως αναφέρει η συγκεκριμένη πηγή στο Youweekly.gr, τον έπιασε κρίση πανικού, άρχισε να κάνει εμετούς, έπαθε σπασμούς με αποτέλεσμα να τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Επικοινωνώντας το Youweekly.gr με το νοσοκομείο, επιβαιβεώσαμε την είδηση και ο παρουσιαστής θα μείνει εκεί για τις επόμενες ημέρες!

Όσο για την εκπομπή "Αποκαλυπτικά" που προβάλλεται ζωντανά το Σαββατοκύριακο, δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα είναι σε θέση να βγει στον αέρα!

Θα επικοινωνήσει με τους γιατρούς και θα πράξει όπως του πουν!

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ στο Youweekly.gr...