Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Επέστρεψε ξανά ο εφιάλτης για τον Μένιο Φουρθιώτη! Ο "δαίμονας" που τον "τρώει" από το παρελθόν και ο ρόλος του Σαββίδη!

fourthiotis_760x400-750x400
News 08.12.2017 09:17
Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του περνάει ο Μένιος Φουρθιώτης.

Ο παρουσιαστής που έχει δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι η δουλειά του είναι η κινητήριος δύναμή του κλονίστηκε αρκετά όταν το καλοκαίρι ξεκίνησε να κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα εξαγοράσει το Ε. διαβάστε παρακάτω...

Ελένη Μενεγάκη: Τα λεφτά που δίνει στην νταντά των παιδιών της και τα «παράλογα» καθήκοντα! Αποκλειστικό ρεπορτάζ…Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Μένιος ήταν Εμπορικός Διευθυντής, Διευθυντής Προγράμματος αλλά και παρουσιαστής στο κανάλι και είχε μάλιστα εκπαιδευτεί για την θέση αυτή από τον Σεραφείμ Φυντανίδη.

Με το που ακούστηκαν οι πρώτοι ψίθυροι για την εξαγορά του σταθμού, ξεκίνησε να ακούγεται έντονα και η φήμη ότι ο Ιβάν θα "ξηλώσει" τον Μένιο από τα καθήκοντά του και θα του αφήσει μόνο την παρουσίαση της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" την οποία μάλιστα θα παρακολουθεί πολύ στενά.

Αποκλειστικό! Η δημοσιογράφος που φυλακίστηκε είναι η…


Τα σενάρια αυτά επιβεβαιώθηκαν και κάπου εκεί ξεκίνησε να επιστρέφει ο εφιάλτης από το παρελθόν για τον Μένιο Φουρθιώτη ο οποίος ένιωθε ότι του παίρνουν αυτό που ο ίδιος με πολύ κόπο είχε χτίσει.

Κανένας άλλωστε δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο Μένιος πήγαινε από τα χαράματα στο γραφείο του και κλείδωνε κυριολεκτικά τον σταθμό το βράδυ πριν επιστρέψει σπίτι του.

Η επίσκεψη του Σαββίδη και ο τρόπος που τον αντιμετώπισε (δείτε εδώ) ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την ήδη εύθραυστη υγεία του παρουσιαστή η οποία και κρεμόταν από μια κλωστή.

Το τι πραγματικά έγινε στο κανάλι θα σας το αποκαλύψω μέσα από το Youweekly.gr και το blog μου, Ταδε Εffie.

Ο Μένιος βρισκόταν καθ’όλη την διάρκεια της σύσκεψης κολλημένος κυριολεκτικά στο πλευρό της Τατιάνας Στεφανίδου η οποία και όπως μου μεταφέρουν οι πληροφορίες μου είναι η μόνη που εμπιστεύεται τυφλά ο παρουσιαστής.

«Ήταν ρίσκο για την Τατιάνα, διότι δεν ήμουν έμπειρος δημοσιογράφος. Όμως μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστώ» , είχε πει χαρακτηριστικά για το δυνατό του χαρτί στο ΕPSILON ο πρώην πλέον Διευθυντής προγράμματος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο αμφιλεγόμενος παρουσιαστής δεν ξέχασε ποτέ την βοήθεια που του προσέφερε και όταν του δόθηκε η ευκαιρία την πήρε μαζί του στο πρόγραμμα του σταθμού με ένα χρυσό συμβόλαιο όπως λένε αρκετοί.

Μια άλλη πληροφορία όμως που θα σας αποκαλύψω μέσα από το blog μου, είναι ότι η Τατιάνα τον έσωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή καθώς ήταν η πρώτη που παρατήρησε ότι... διαβάστε την συνέχεια στο Tαδε Effie
Share