\"Σταματήστε επιτέλους να αναπαράγετε ψέματα!\" Για πρώτη φορά η Σοφία Παυλίδου ξεσπά! Τι συνέβη;

\
Εκτός εαυτού βγήκε η Σοφία Παυλίδου και μπορεί εδώ και τόσο καιρό να κρατάει σιγή ιχθύος όμως δεν άντεξε άλλο και έφτασε η ώρα που ξέσπασε.

Ο χωρισμός της με τον Χρήστο Φερεντίνο έσκασε σα βόμβα στην ελληνική showbiz πριν από περίπου δυο χρόνια και πλέον το ζευγάρι δεν ζουν μαζί. Οι δυο τους κρατούν όσο μπορούν φιλικές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες, ειδικά της Σοφίας. διαβάστε παρακάτω...

Το αμύθητης αξίας κόσμημα – κειμήλιο της Μενεγάκη! Το έχει από το 1995 και δεν το βγάζει από πάνω της…



Θρήνος στον ΣΚΑΙ! Έφυγε ξαφνικά από την ζωή πασίγνωστος δημοσιογράφος!

Πρόσφατα όμως ήρθε στο φως της δημοσιότητας η είδηση πως η ηθοποιός δεν είναι πια μόνη και πως μετά τον χωρισμό της με τον Χρήστο Φερεντίνο βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός άλλου άντρα (Δείτε εδώ φωτογραφίες ντοκουμέντο).

Tόσο καιρό η Σοφία είχε κρατήσει την σιωπή της αλλά τώρα ήρθε η ώρα να διαψεύσει την είδηση αυτή μέσα από την εφημερίδα Realnews.

«Είναι αγοράκι!» Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που περιμένει!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με την ηθοποιό η ίδια δηλώνει πολύ δυσαρεστημένη λέγοντας πως "Είμαι μόνη μου!Σταματήστε να αναπαράγετε αναληθείς πληροφορίες!" και αναφέροντας πως ουδεμία σχέση έχει με τον συγκεκριμένο κύριο.