Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Νίκος Οικονομόπουλος: Η αλλαγή στην εμφάνιση του από το 2007 και το "τρικ" που κανείς δεν κατάλαβε! Πως ήταν... και πως έγινε!

Untitled
News 19.12.2017 14:18
από τον Γιώργο Κακογιάννη / Φωτογραφίες: Papadakis Press - NDP

Κάποιοι είπαν πως «δεν είναι εντάξει», ωστόσο εκείνος από την πρώτη μέρα που βγήκε από το «Dream Show» κλείνει τα στόματα όσων τον αμφισβήτησαν και τους αποδεικνύει πως «για κάποιο λόγο» κάνει καριέρα εδώ και δέκα χρόνια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κώστας Λεφάκης: Μας ξεναγεί στο πανέμορφο σπίτι του στην Καστέλλα! Αποκλειστικές φωτογραφίες από το εσωτερικό!

«Εννοείται» πως ο γυναικείος πληθυσμός θα έπεφτε αμαχητί στα πόδια του ξανθού, γαλανομάτη Νίκου Οικονομόπουλου, πλέον όμως μπορούμε να φτιάξουμε ολόκληρη παράγραφο με τις επιτυχίες του, δείγμα της σκληρής δουλειάς ώστε να θεωρείται σήμερα από τους πιο δυνατούς λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του. Και ένας από τους χίλιους λόγους που εδώ και μία εβδομάδα μιλάνε όλοι για εκείνον. Το Youweekly.gr συγκέντρωσε και τους υπόλοιπους, με στοιχεία για το όνειρό του, για το ποδήλατό του και για γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή του.

11026 2007


«Μεγάλωσα ένα μεγάλο διάστημα χωρίς τους γονείς μου, μαζί με τον παππού και τη γιαγιά. Ήμασταν μια φτωχή οικογένεια, χρειάστηκε να δουλεύουμε όλοι, κάτι που με έκανε από μικρό πολύ δυνατό και ώριμο σε πολλά», δήλωνε σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Δείτε ακόμη :Τα νεύρα του Κώστα Μπακογιάννη με φωτογράφο και η τρυφερή κίνηση της Σίας Κοσιώνη για να τον ηρεμήσει! Καρέ – καρέ η στιγμή…

18000 2008


Αν και πέρασε δυσκολίες και στερήθηκε πράγματα, έλεγε για εκείνα τα χρόνια: «Το μεγαλύτερό μου απωθημένο ήταν που δεν είχα ένα ποδήλατο να κάνω μία βόλτα. Θυμάμαι ο παππούς μου, από την καλή του την καρδιά μου έλεγε "θα σου πάρω ένα ποδήλατο, με 28 ταχύτητες!" μόνο και μόνο για να μου δώσει ο κακομοίρης χαρά». Δουλεύοντας στο ψαράδικο του παππού του και στη συνέχεια σε πιτσαρία, έβγαλε από μικρός τα δικά του χρήματα και τελικά αγόρασε ο ίδιος αυτό το πολυπόθητο ποδήλατο.

54322 2010


Βραβεύτηκε ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης, ακολούθησαν τριπλοί και τετραπλοί πλατινένιοι δίσκοι, ενώ τα κομμάτια του ακούγονται δυνατά μέχρι σήμερα: «Δεν είσαι εντάξει», «Όλα για σένα», «Κοίτα να μαθαίνεις», «Εννοείται», «Μη φύγεις τώρα», «Εξαιτίας σου», «Για χίλιους λόγους», με αποκορύφωμα την τελευταία επιτυχία του «Για κάποιο λόγο» από το άλμπουμ του με τίτλο «10» με το οποίο γιόρτασε δέκα χρόνια στη δισκογραφία.

Δείτε ακόμη: Τα νυχτοπερπατήματα Βανδή – Νικολαΐδη! Η ενόχληση με τον φωτογράφο και ο παράφορος έρωτας.

50854 2011


65558 2011


Η παρουσία του στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας εξίσου δυνατή, με συνεργασίες που συζητήθηκαν και τον νεαρό τραγουδιστή να απολαμβάνει από το πρώτο λεπτό τη στήριξη των συνεργατών του – σε σημείο που ενδεχομένως να δημιουργήθηκαν και ψίθυροι στα καμαρίνια.

99777 2012


504634 2017


Περισσότερα στο περιοδικο YOU που κυκλοφορεί Τετάρτη 20/12, μόνο με 1.5€
Share