Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πού θα κάνει Χριστούγεννα! «Δεν θα πάω στην Βραζιλία αλλά...»

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πού θα κάνει Χριστούγεννα! «Δεν θα πάω στην Βραζιλία αλλά...»

Χριστούγεννα έρχονται και όλη η ελληνική σόουμπιζ ετοιμάζεται για τις διακοπές που όλοι περιμένουμε! Δείτε ακόμη: Στην κουζίνα η Δέσποινα Βανδή! Η χριστουγεννιάτικη λιχουδιά που ετοίμασε για τα παιδιά της και τον Ντέμη!

Έτσι λοιπόν με την σειρά της, για τον προορισμό της ενόψει τον γιορτινών ημερών, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης και η Ελένη Μενεγάκη. Διαβάστε παρακάτω....

Η Ελένη με αφορμή δημοσιεύματα που ήθελαν την παρουσιάστρια να πηγαίνει στη Βραζιλία, αποκάλυψε πως θα πάει διακοπές οικογενειακά, αλλά όχι στη Βραζιλία.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό: Μετακομίζουν Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης! Η εντυπωσιακή μονοκατοικία και η απόφαση για το μωράκι τους

«Κάποια στιγμή θα πάμε! Μου λέει ο Βασίλης (Μπουλούμπασης) “θα πας Βραζιλία;”. Όχι του λέω. Καλύτερα. Να με ψάχνουν προς τα εκεί. Προς τα εδώ, προς τα εκεί… Εννοείται πως διακοπές θα πάμε κάπου οικογενειακά. Αλίμονο. Φυσικά! Κρυφό είναι; Ο καθένας το οργανώνει όπως θέλει το πρόγραμμά του και όπως μπορεί», είπε η Ελένη με το δικό της μοναδικό στιλ!

Δείτε ακόμη: Όλη η αλήθεια! Το θερμό επεισόδιο μεταξύ Παπαδημητρίου - Αγγελόπουλου, ο άγριος καυγάς και το μεγάλο ψέμα!

Δείτε το σχετικό βίντεο: