Η Λεοντίτση βάζει στο στόχαστρο την Αραβανή! Η αντιγραφή μετά το My Style Rocks που δεν πήρε χαμπάρι κανείς!

Η Λεοντίτση βάζει στο στόχαστρο την Αραβανή! Η αντιγραφή μετά το My Style Rocks που δεν πήρε χαμπάρι κανείς!

Η Σοφία Λεοντίτση όσο ήταν στο My Style Rocks είχε κατηγορηθεί πολλές φορές για κάποια αντιγραφή που είχε κάνει στο σύνολο της, είτε από βιτρίνα, είτε από κάποια επώνυμη.

Φυσικά δεν ήταν η μόνη, καθώς το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει όλες τις αντιγραφές που έχουν κάνει και οι υπόλοιπες κοπέλες του My Style Rocks απλώς δεν είχαμε ασχοληθεί τόσο (Δείτε εδώ τις αντιγραφές). Σήμερα όμως σας έχουμε μία άλλη αποκάλυψη που κανείς σας δεν είχε παρατηρήσει. Διαβάστε παρακάτω..

Mετά τις δικές τις αποκαλύψεις και μυστικά που έφερε στην δημοσιότητα για σκάνδαλα και αμφισβήτηση της εγκυρότητας του My Style Rocks, καθώς η ίδια άκουσε κάτι πολύ κακό στα παρασκήνια (Δείτε εδώ τι αποκάλυψε), ήρθε η ώρα κι εμείς στο Youweekly.gr να κάνουμε την δική μας...

Τα χούγια, που λένε και στο χωριό μας, δεν κόβονται έτσι εύκολα! Η Σοφία Λεοντίτση το cLopy Paste, όπως όλα δείχνουν το συνέχισε και μετά το ριάλιτι μόδας και μάλιστα... στο στόχαστρο αυτή την φορά έβαλε την Ευαγγελία Αραβανή! Μία αντιγραφή που δεν αντιλήφθηκε κανείς και είναι τόσο... ίδια... που πραγματικά της αξίζουν συγχαρητήρια.

"Καλά έκανε η μάνα σου και σε παράτησε! Θα σε σκοτώσω κ@αρ!ολ@"! Σοκάρουν τα μηνύματα που λαμβάνει η Σοφία Λεοντίτση! Κινδυνεύει η ζωή της...

Στα δεξιά λοιπόν βλέπετε την Ευαγγελία Αραβανή και στα αριστερά την Σοφία Λεοντίτση,... Βρείτε τις διαφορές!

Eπ...Τον πανέμορφο σύντροφο της Σοφίας Λεοντίτση τον έχετε δεί; Δείτε τον εδώ.