Δάκρυσε ο Γιώργος Λιάγκας στο "Late Night"! Η απίστευτη προσβολή που τον έκανε να λυγίσει!

Δάκρυσε ο Γιώργος Λιάγκας στο

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας παρουσιαστής που προκαλεί τους πάντες και τα πάντα. Αυτό πολλές φορές δημιουργεί την αντιπάθεια και την αντίδραση του κοινού και πολλές φορές αυτή η αντίδραση είναι άκρως απάνθρωπη και προσβλητική.

Ο παρουσιαστής στο "LAte Night" έχει μια στήλη που διαβάζει τα μηνύματα του κοινού στο Twitter. Ένα από αυτά τα μηνύματα λοιπόν του ευχόταν να πεθάνει και να πάθει καρκίνο του προστάτη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ανατριχιαστικό! Η επίσημη ανακοίνωση του Ant1 για τον Γιώργο Μαυρίδη τώρα που τελείωσε το Nomads.

Όταν Γιώργος διάβασε αυτό το απάνθρωπο μήνυμα σοκαρίστηκε και είπε: "Αυτό το μήνυμα δεν μπορώ να το πάρω με χιούμορ γιατί έχασα τον πάτερα μου από προστάτη. Να σαι καλά φίλε μου! Καλά Χριστούγεννα!", με τον παρουσιαστή να σκύβει το κεφάλι.

Την στεναχώρια του αυτή επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του στα Παραπολιτικά ο συνεργάτης του Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος είπε:

Δείτε ακόμη: Nomads: Χαμός στο Twitter για τη νίκη της Αποστολίας Ζώη: "Πρώτη φορά σε ριάλιτι..."

"Ο Γιώργος ξέρει τι λέει. Ξέρει ότι προκαλεί και ξέρει και πως πολύ τον παραδέχονται γι’ αυτό. Όμως ναι, ένα tweet που του έγραφε να πεθάνει τον έκανε να δακρύσει. Ενώ ήταν στον αέρα είχε φόρτιση που δεν μπορούσε να προβλέψει."