Το παιδάκι που «κρύβεται» πίσω από τον Γιώργο Μαυρίδη και η κρυφή ζωή του tattoo artist που δεν γνώριζε κανείς!

Το παιδάκι που «κρύβεται» πίσω από τον Γιώργο Μαυρίδη και η κρυφή ζωή του tattoo artist που δεν γνώριζε κανείς!

Ο Γιώργος Μαυρίδης δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ από το Nomads, όμως στην πραγματικότητα είναι αυτός ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού.

Γιατί; Γιατί είναι από τους λίγους που κέντρισαν θετικά το ενδιαφέρον του κόσμου και παρέδωσε μαθήματα ανθρωπιάς στο φινάλε του. Ενώ ήξερε ότι όλοι θα πέσουν να τον «κατασπαράξουν» που μπήκε σε ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αρχικά είχε δηλώσει ότι δεν θα έμπαινε ποτέ σε τέτοιο παιχνίδι, ποτέ κατά την διάρκεια του Nomads δεν αποκάλυψε το μυστικό του. Διαβάστε παρακάτω…

Ποτέ δεν αποκάλυψε ότι πήγε στις Φιλιππίνες ώστε να μαζέψει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό και το έργο που προσπαθεί να κάνει χρόνια! Άφησε τον κόσμο να εξαντλήσει την αυστηρότητα προς το πρόσωπο του, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα και στο τέλος, αφού αποχώρισε και δεν θα επηρεαζόταν θετικά η γνώμη του κόσμου αποκάλυψε για ποιον λόγο μπήκε. (Δείτε εδώ όσα είπε).

Την αποκάλυψη του αυτή επιβεβαίωσε και το ίδιο το κανάλι, καθώς ο ΑΝΤ1 έβγαλε σχετική ανακοίνωση για τον Γιώργο Μαυρίδη, στην οποία αναφερόταν η συμφωνία που έκανε ο tatoo artist ώστε τα λεφτά που θα πάρει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να πάνε στην ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος ΑΧΕΠΑ. (Δείτε εδώ την ανακοίνωση).

Η αλήθεια είναι πως είναι λίγα αυτά που γνωρίζουμε για τον Γιώργο Μαυρίδη. Μέχρι στιγμής αυτό που τον χαρακτήριζε, πέρα από το ταλέντο του στο να σχεδιάζει τατουάζ, ήταν η αγάπη του για τα ζώα. Όμως… δεν ήταν μόνο αυτό!

Ο Γιώργος Μαυρίδης στο... Διαβάστε την συνέχεια στο Dimis Blog