Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πρώτα Χριστούγεννα μαζί! Που θα κάνει διακοπές το ζευγάρι;

Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πρώτα Χριστούγεννα μαζί! Που θα κάνει διακοπές το ζευγάρι;

Τα πρώτα τους κοινά Χριστούγεννα θα περάσουν φέτος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντινος Βασάλος και μάλιστα μακριά από όλους και όλα!

Οι δύο πρώην παίκτες του "Survivor", με αφορμή μια επαγγελματική πρόταση που δέχθηκαν για τις ημέρες των Χριστουγέννων, είπαν το "ναι" για να βρεθούν στην Χίο, σκεπτόμενοι προφανώς πως ήταν και μία πολύ καλή ευκαιρία για να είναι μόνοι και να αφοσιωθούν ο ένας στον άλλον, έστω και λίγο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Όνομα «βόμβα» στο Survivor 2: Ο σύντροφος επώνυμης που ήταν στο Survivor 1… πηγαίνει στο δεύτερο! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι…

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real η αθλητικογράφος και ο γυμναστής θα συνδυάσουν δουλειά και διασκέδαση στην Χίο, καθώς είναι επίτιμοι καλεσμένοι του Ομίλου Εταιρειών Τσάκος για να παραστούν στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί το Ίδρυμα "Μαρία Τσάκος"

Δείτε ακόμη: Το παιδάκι που «κρύβεται» πίσω από τον Γιώργο Μαυρίδη και η κρυφή ζωή του tattoo artist που δεν γνώριζε κανείς!

"Η Ευρυδικη και ο Κωνσταντίνος θα βρεθούν στο νησί μας για να παρουσιάσουν την εκδήλωση", ανέφερε στην εφημερίδα ο υπεύθυνος της διοργάνωσης!