Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Nomads: Η ανάρτηση "καρφί" του Γιώργου Κατσινόπουλου: Ο Μαυρίδης, η φιλανθρωπία και τα 100.000 της Αποστολίας! Δείτε τι έγραψε...

Nomads: Η ανάρτηση
News 25.12.2017 10:35

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος τώρα που τελείωσε το Nomads θέλησε να ευχαριστήσει το τηλεοπτικό κοινό για την στήριξη που έδειξε στο πρόσωπο του όλο αυτό το διάστημα αλλά και τις ευχές που δέχθηκε μετά την αποχώρηση του.

Εκτός αυτού ο γνωστός αθλητής θέλησε να αναφερθεί στην δωρεά που έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος έδωσε όλο το ποσό που κέρδισε κατά την διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης του Nomads σε παιδάκια που το έχουν ανάγκη. ΄|Οπως ανέφερε και ο ίδιος, αυτό είναι το πραγματικό έπαθλο του παιχνιδιού. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τραγική ειρωνεία: Την ώρα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει μάχη στην εντατική στον ΣΚΑΙ προβαλλόταν το ζεμπέκικο στο εορταστικό "Στην υγειά μας ρε παιδιά"!

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ένας όμορφος κύκλος ολοκληρώθηκε, προσθέτοντας ένα ιδιαίτερο κομμάτι στο παζλ της ζωής μου!

Το Nomads ήταν ένα "διάλειμμα" από την καθημερινότητα και με γέμισε με όμορφες εμπειρίες, μοναδικές στιγμές και έντονα συναισθήματα!
Το σημαντικότερο είναι πως μου δόθηκε η ευκαιρία να συνδεθώ ουσιαστικά με ανθρώπους προερχόμενους απο διαφορετικούς κόσμους και να βάλω στη ζωή μου ανθρώπους σαν το Νίκο και το Γιώργη!

Δείτε ακόμη: Το βίντεο που ανέβασε στο Facebook ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο!

Ευχαριστώ τον ANT1 που μου έδωσε τη δυνατότητα να συμμετάσχω σε ενα τηλεοπτικό project που το πραγματικό έπαθλο προσφέρθηκε απο τον Γιώργαρο για φιλανθρωπικό σκοπό!
Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου με τη σκέψη τους, τη θετική τους ενέργεια και με στήριξαν αυτό το διάστημα, καθώς και την ομάδα των καταπληκτικών συνεργατών μου που διαχειρίστηκαν τα Social Media μέχρι σήμερα!
Τα μηνύματα αγάπης που έχω λάβει όλο αυτό το διάστημα είναι αμέτρητα, αλλά θα προσπαθήσω προσωπικά να απαντήσω σε όσα περισσότερα γίνεται, ως ελάχιστη ανταπόδοση σε όλο αυτό που εισπράττω καθημερινά!"

Share