Ζόζεφιν: Ο εφοπλιστής σύντροφος της, η αιχμηρή απάντηση για τα λεφτά και η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου!

Ζόζεφιν: Ο εφοπλιστής σύντροφος της, η αιχμηρή απάντηση για τα λεφτά και η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου!

Η πανέμορφη νεαρή τραγουδίστρια παραδέχεται για πρώτη φορά στο Youweekly.gr και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο ότι στο πρόσωπο του συντρόφου της, Βασίλη Μιχαήλ, είδε τον άντρα των ονείρων της και αποκαλυπτει πρώτη φορά αν θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Εκτός αυτού η Ζόζεφιν απαντά για το αν τελικά έψαχνε έναν εφοπλιστή στην ζωή της για να κάνει σχέση αλλά και για το αν ποτέ συντηρήθηκε με λεφτά άλλου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δυσάρεστα νέα: Τεράστια μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το τροχαίο!

Ο Βασίλης Μιχαήλ είναι ο άντρας των ονείρων σου;

Και βέβαια είναι ο άντρας των ονείρων μου ή για να μην ακούγεται μελό, μετά από δύο χρόνια που είμαστε μαζί διαθέτει πολλά στοιχεία από εκείνα που ήθελα ως κορίτσι να έχει ο άντρας που θα γίνει ο πατέρας του παιδιού μου!

Άκουσα ότι σου έκανε πρόταση γάμου.

Δεν ισχύει ότι μου έκανε πρόταση, όμως ο γάμος είναι ένα θέμα που έχουμε συζητήσει μεταξύ μας στο πλαίσιο που το συζητούν δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και είναι καιρό μαζί.

Ταιριάζετε πολυ εμφανισιακά. Παίζει, αλήθεια, ρόλο η εξωτερική εμφάνιση σε έναν άντρα για να σου κάνει το "κλικ";

Δεν κοιτούσε ποτέ την ομορφιά, αντιθέτως έψαχνα έναν άντρα που να έχει χιούμορ και να με κάνει να νιώθω όμορφα. Εννοείται ότι χαίρομαι όταν ξυπνώ και αντικρίζω δίπλα μου έναν όμορφο άντρα, αλλά ο Βασίλης δεν είναι αυτό. Δεν θα σταθείς, εννοώ, μόνο σε αυτό, έχει τόσα στοιχεία ως άνθρωπος να θαυμάσεις και άλλα τόσα που ανακαλύπτω καθημερινά.

Δείτε ακόμη: Ευαγγελία Αραβανή: Η φωτογραφία με την κούκλα αδερφή της και το τρυφερό μήνυμα!

Εαν δεν κάνω λάθος είχατε και τις μαύρες σας μέρες ως ζευγάρι.

Όπως όλα τα ζευγάρια έτσι κι εμείς περάσαμε από σαράντα κύματα για να επέλθει η κατάσταση αυτή στη σχέση μας. Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές, που έπρεπε τελικά να τις περάσουμε για να συνειδητοποιήσουμε τι σημαίνει ο ένας για τον άλλον!

Γιατί τσακώνεστε συνήθως;

Είναι παραδοσιακός άντρας και ως εκ τούτου έχει συγκεκριμένες εμμονές και επιθυμίες για τις οποίες ποτέ δεν κάνει πίσω. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην του μαγειρέψω εγώ προσωπικά καθημερινά το φαγητό. Θέλει να το βρίσκει έτοιμο από εμένα και εάν δεν τα καταφέρω κάποια στιγμή τότε έχουμε φωνές.

Οι αντίζηλές σου ξέρεις τι λένε; Η Ζόζεφιν "έπιασε την καλή" με τον εφοπλιστή!

Επειδή ακούω κι εγώ διάφορα, ας μάθουν αυτοί που τα λένε ότι εδώ και αρκετά χρόνια δεν στηρίχτηκα ποτέ σε καμία ξένη τσέπη για να φτιάξω την ζωή μου! Δεν έψαχνα απεγνωσμένα έναν εφοπλιστή, είναι γελοία πράγματα αυτά. Δόξα τον Θεό κάνω δουλειά που αγαπώ, για τη οποία, μάλιστα, αμείβομαι μια χαρά και μπορώ να συντηρώ μόνη τον εαυτό μου και το σπίτι μου.

Δείτε ακόμη: "Στην υγειά μας ρε παιδιά": "Κλάψανε" και τα... τηλεκοντρόλ με το "και καλά" ζεϊμπέκικο του Κωνσταντίνου Βασάλου! (Βίντεο)

Ο σύντροφος σου σε ζηλεύει όταν σε βλέπει να φοράς μικροσκοπικά ρούχα;

Δεν έχει λόγο να το κάνει, εξάλλου δεν δίνω ποτέ δικαίωμα εγώ σε κανέναν να κάνει την παραμικρή κίνηση.

Ξοδεύει πολλά ευρώ για λουλούδια;

Το είδος μουσικής που υπηρετώ δεν επιτρέπει λουλούδια, κάτι το οποίο δεν είναι γενικότερα της αισθητικής μου στο επάγγελμα που κάνω!

Φωτογραφίες: Μαρία Χατζηιωαννίδου

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί την Τετάρτη, 27/12, μόνο με 1.5€