Εξελίξεις για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη! Τι συνέβη τελικά και εκτροχιάστηκε η μηχανή του; Στο φως η αλήθεια...

Εξελίξεις για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη! Τι συνέβη τελικά και εκτροχιάστηκε η μηχανή του; Στο φως η αλήθεια...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του όταν επιχείρησε να προσπεράσει λεωφορείο

Κρίσιμα θα είναι τα επόμενα 24ωρα για τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Αγγελίδη, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Κυριακής στα νότια προάστια. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του παρουσιαστή, το ατύχημα συνέβη όταν ο Κωνσταντίνος στην προσπάθεια του να προσπεράσει λεωφορείο έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γιατρός που τον περιέθαλψε τις πρώτες πρωινές ώρες δεν ήταν σε θέση να αποφανθεί εάν φορούσε κράνος ή όχι.

Το χειρουργείο στο κεφάλι στο οποίο υποβλήθηκε ο παρουσιαστής διήρκεσε οκτώ ολόκληρες ώρες και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή. Ο παρουσιαστής, επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του στη Βάρη όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του.

Στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, ο οποίος σήμερα είναι έξι ετών. (Δείτε εδώ πως της ανακοινώθηκε το μοιραίο)

Τον Κωνσταντίνο τον γνωρίσαμε μέσα από την μουσική εκπομπή «Mega Star», στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και τελευταία είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς εργάζεται ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης στο χώρο της εστίασης.

Οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν τι του επιφύλασσε η μοίρα αυτά τα Χριστούγεννα. Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας από την πρώτη στιγμή έσπευσε στο νοσοκομείο. Με τον Κωνσταντίνο τους δένει φιλία ετών. Μάλιστα ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση δείχνοντας την ανησυχία του για την κατάσταση υγείας του φίλου του (Δείτε εδώ την ανάρτηση)

Τραγική ειρωνεία είναι πως την ώρα που ο παρουσιαστής δίνει «μάχη» στην εντατική, χθες στον ΣΚΑΙ προβλήθηκε η μαγνητοσκοπημένη εορταστική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στην οποία ήταν καλεσμένος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο Κωνσταντίνος σηκώθηκε και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο. (Δείτε το απόσπασμα εδώ.)

Πηγή: Protothema.gr