Εξελίξεις για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη! Όσα αποκάλυψε ο κολλητός του...(Βίντεο)

Εξελίξεις για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη! Όσα αποκάλυψε ο κολλητός του...(Βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη παραμονή Χριστουγέννων με την μηχανή του όταν επέστρεφε από διασκέδαση.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται στην εντατική, με σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι και οι γιατροί αναφέρουν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα. Διαβάστε παρακάτω...

Έχει υποστεί πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το σφοδρό χτύπημα που είχε με τη μηχανή του, καθώς επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του στη Βάρη. Το τροχαίο συνέβη όταν ο Κωνσταντίνος στην προσπάθεια του να προσπεράσει λεωφορείο έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του.

Δείτε ακόμη: Η πρώτη ανάρτηση της γυναίκας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το τροχαίο! Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση!

Για την κατάσταση της υγείας του μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο πολύ καλός του φίλος, Λάμπρος Κωνσταντάρας!

Συγκεκριμένα είπε: "Η κατάστασή του είναι σταθερή. Τουλάχιστον η χθεσινή ενημέρωση αυτό λέει. Κάθε μέρα που δεν είναι άσχημη, είναι καλύτερη. Επειδή το περιστατικό είναι πολύ βαρύ και το χτύπημα πολύ σοβαρό, οι κρίσιμες ημέρες είναι μία εβδομάδα, δεν είναι δυο μέρες ή τρεις… Το έμαθα από έναν κοινό μας φίλο το πρωί δύο τρεις ώρες αφού έγινε.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η επέτειος με την γυναίκα του λίγες ημέρες πριν το τροχαίο! (Photo)

Πήγα στο Ασκληπιείο την ώρα που βγήκε ο χειρουργός για να μιλήσει στους συγγενείς του και είδα την έκφρασή του και άκουσα από πρώτο χέρι αυτά που είπε, ότι είναι σοβαρά, ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση και ότι είναι πολύ σφοδρό το χτύπημα, ότι εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε και όλοι εμείς επειδή ξέρουμε ότι είναι δυνατός δεν έχουμε αμφιβολία ότι θα τα καταφέρει…"! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: