Ο θάνατος που τσάκισε την Ελένη Μενεγάκη τα Χριστούγεννα! Η κίνηση ανθρωπιάς και το πρόσωπο της παρουσιάστριας που δεν γνώρισε κανείς!

Ο θάνατος που τσάκισε την Ελένη Μενεγάκη τα Χριστούγεννα! Η κίνηση ανθρωπιάς και το πρόσωπο της παρουσιάστριας που δεν γνώρισε κανείς!

Για την Ελένη Μενεγάκη έχουν γραφτεί πολλά... Είναι ένα πρόσωπο που βρίσκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας πολλά χρόνια τώρα και είναι λογικό, ο καθένας να έχει την δική του γνώμη για εκείνη.

Πολλοί λένε ότι είναι δύστροπη, άλλοι ότι είναι τσιγκούνα (Δείτε εδώ) ενώ αρκετές φορές οι ίδιοι της οι συνεργάτες έχουν παγώσει στον αέρα της εκπομπής από ένα της μόνο βλέμμα. Διαβάστε παρακάτω....

Η Ελένη, μεγάλωσε στον Κολωνό και παρόλο που έχει μέχρι και.... υπηρέτες πλέον (Δείτε εδώ τον μισθό που τους δίνει) ξέρει πως μπορεί η ίδια να μένει σε ένα παλάτι (Δείτε εδώ το σπίτι της) όμως κάποιοι δεν είναι τόσο τυχεροί.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, έχει και μία πλευρά που η ίδια επιθυμεί να είναι αθέατη στον πολύ κόσμο. Βοηθά οικογένειες και στηρίζει ανθρώπους εντελώς κρυφά, θα μπορούσε να αφήνει να διαρρέουν οι καλές της πράξεις, αλλά η Ελένη, η «αυστηρή», η «δύστροπη», επιθυμεί να κρατά με νύχια και με δόντια μυστική τη βοήθεια που προσφέρει σε συνανθρώπους της, αναφέρει το Λοιπόν.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το φύλο του μωρού! "Το νιώθω να κουνιέται στην κοιλίτσα μου! Ήρθε η ώρα να το πω! Περιμένω..."

Ενώ όλοι ετοιμάζονταν για τις γιορτές των Χριστουγέννων και η Ελένη για το ταξίδι που κάνει κάθε χρόνο με τον Μάκη και τα παιδιά της εκτός Ελλάδας ένα δυσάρεστο ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά. Ο νεαρός σύζυγος βασικής συνεργάτιδας της έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον κρυφό γάμο! (Photo)

Η κοπέλα ήταν χάλια ψυχολογικά και όταν το έμαθε η Ελένη, χωρίς να πει το παραμικρό σε κανέναν, βρήκε τον τρόπο και της έστειλε ένα αρκετά σημαντικό ποσό, προκειμένου να τα βγάλει πέρα, ενώ της διεμήνυσε ότι αυτή θα είναι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί.

Δείτε επίσης: Θα πάθετε πλάκα! Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα αδερφή της Βασιλικής Μιλλούση!

«Αυτό μας συγκίνησε όλους και κάτι τέτοιες κινήσεις που κάνει η Ελένη είναι αυτές που κάνουν τους ανθρώπους που είναι δίπλα της να της είναι αφοσιωμένοι και να τη λατρεύουν», λένε αυτοί που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Πριν φύγετε... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗ