Κωνσταντίνος Αγγελίδης: "Δεν φεύγω!" To βίντεο του παρουσιαστή που ραγίζει καρδιές!

Κωνσταντίνος Αγγελίδης:

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης παλεύει να βγει νικητής μέσα από μία πολύ σκληρή μάχη.

Ο παρουσιαστής την παραμονή των Χριστουγέννων ενεπλάκη σε σφοδρό τροχαίο με την μηχανή του (δείτε εδώ την μηχανή του διαλυμένη μετά το ατύχημα) και εδώ και μέρες νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση στο Ασκληπιείο της Βούλας με σοβαρά χτυπήματα και κακώσεις στο κεφάλι. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το φύλο του μωρού! "Το νιώθω να κουνιέται στην κοιλίτσα μου! Ήρθε η ώρα να το πω! Περιμένω..."

Μάλιστα υποβλήθηκε σε 8ωρο χειρουργείο ενώ τώρα οι γιατροί τον έχουν σε καταστολή μέχρι να αποφασίσουν να τον επαναφέρουν με ασφάλεια.

Η κατάσταση του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή, ωστόσο όλοι εύχονται να είναι ένας εφιάλτης που θα περάσει και ο Κωνσταντίνος θα βγει νικητής επιστρέφοντας στην οικογένεια του!

Δείτε επίσης: Δείτε ακόμη: Η πρώτη ανάρτηση της γυναίκας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το τροχαίο! Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση!

Μετά την κατάθεση του οδηγού του λεωφορείου που συγκρούστηκε με την μηχανή του παρουσιαστή και την μεγάλη αποκάλυψη για εκείνη την στιγμή (Δείτε εδώ τι είπε ο οδηγός), νέα στοιχεία από την στιγμή του ατυχήματος έρχονται στο φως από έναν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος κατέθεσε πως όταν συγκρούστηκαν τα δύο οχήματα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βρισκόταν με το πρόσωπο στην άσφαλτο ενώ ο οδηγός...( διαβάστε την συνέχεια εδώ )

Σήμερα που οι γιατροί ετοιμάζονται να τον ξυπνήσουν έπεσε στα χέρια μου ένα ανατριχιαστικό βίντεο! Στο βίντεο αυτό φαίνεται ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης που... διαβάστε την συνέχεια στο Τάδε Εffie