Απίστευτο περιστατικό με τον Πάνο Μουζουράκη! Δεν εμφανίστηκε ποτέ στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων! Όλο το παρασκήνιο!

Απίστευτο περιστατικό με τον Πάνο Μουζουράκη!  Δεν εμφανίστηκε ποτέ στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων! Όλο το παρασκήνιο!

«Ο δήμος Αθηναίων υποδέχεται το 2018 στο Θησείο: Ρεμπούτσικα, Ρίζου, Μουζουράκης σε μία μοναδική παράσταση», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση για την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση για την υποδοχή του νέου χρόνου αλλά ο ίδιος ο καλλιτέχνης είχε άλλη άποψη!

Ο Πάνος Μουζουράκης δεν εμφανίστηκε ποτέ στη σκηνή και άφησε τους πάντες ξεκρέμαστους! Διαβάστε παρακάτω....

Ο τραγουδιστής ενημέρωσε τελευταία στιγμή ότι δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στη γιορτή, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και οι υπεύθυνοι έτρεχαν και δεν έφταναν!

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το φύλο του μωρού! "Το νιώθω να κουνιέται στην κοιλίτσα μου! Ήρθε η ώρα να το πω! Περιμένω..."

Η λύση για τον δήμο ήρθε από τον συνθέτη και τραγουδιστή Γιώργη Χριστοδούλου. Ο αντικαταστάτης του Πάνου Μουζουράκη θα τραγουδήσει κανονικά με τη Μαρίζα Ρίζου.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον κρυφό γάμο! (Photo)

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της βραδιάς δεν επηρεάστηκε από την αλλαγή σχεδίων του Πάνου Μουζουράκη.