Ραγίζει καρδιές ο Απόστολος Γκλέτσος για τον θάνατο του πατέρα του! "Τον έχασα! Ήταν μια συντριβή! Έλεγα..."

Ραγίζει καρδιές ο Απόστολος Γκλέτσος για τον θάνατο του πατέρα του!

Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε μία ιδιαίτερα προσωπική συνέντευξη στη lifo.gr και τον Αντώνη Μποσκοϊτη. Ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας άνοιξε την καρδιά του και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, η οποία του στοίχισε σημαντικά.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και κατά πόσο είχε να κάνει με τον πατέρα του, που ήταν στρατιωτικός, ο Απόστολος Γκλέτσος προκάλεσε αίσθηση με τη δήλωσή του. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Eπιτέλους! Η δημόσια κίνηση του Κωστή Μαραβέγια στην Σωτηροπούλου που επιβεβαιώνει τον έρωτά τους!

«Σίγουρα. Αυτό συμβαίνει στις οικογένειες των στρατιωτικών», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ναι μεν δεν είχα αυστηρό πατέρα, αλλά ήταν στρατιωτικός. Αυτό επηρέαζε τη δική του ζωή, όπως και τις ζωές όλων μας. Τον έχασα, έφυγε φέτος. Ήταν μια συντριβή και δεν το περίμενα κιόλας να φύγει έτσι, γιατί βασανιζόταν τα τελευταία πέντε-έξι χρόνια. Κάπου έλεγα: «Θεέ μου, ξεκούρασέ τον». Δεν περίμενα να μου κοστίσει πάρα πολύ, γιατί ποτέ δεν ήμασταν οι κολλητοί και πάντα είχαμε κόντρες, τα κλασικά. Μου κόστισε, όμως, τόσο πολύ, που ό,τι και να πω είναι λίγο».

Δείτε επίσης: Λιώσαμε! Η Μπόσνιακ πήγε πρώτο τραπέζι στον Ρέμο και έκανε την πιο γλυκιά αφιέρωση!