Ιωαννά Τούνη: Η άγνωστη σχέση με τον πατέρα της και τα δύσκολα παιδικά χρόνια! "Δεν έχω ζήσει το τι είναι να έχεις μπαμπά!"

Ιωαννά Τούνη: Η άγνωστη σχέση με τον πατέρα της και τα δύσκολα παιδικά χρόνια!

H πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του My Style Rocks αποκαλύπτει πτυχές της ζωής της που μέχρι τώρα δεν γνώριζε κανείς.

Η Ιωάννα Τούνη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση με τον πατέρας της, και για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Βαλαβάνη - Βασάλος οι νέοι μαϊντανοί; Η φωτογράφιση με το τούρλωμα και το ξεπούλημα για την δημοσιότητα!

Δείτε επίσης: Xωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Μόλις ανακοινώθηκε ότι χώρισε η...

Έχω μάθει ότι ο πατέρας σου ήταν απών.

Με τον πατέρα μου έχουμε ελάχιστες συναναστροφές. Αν ήταν ο πατέρας μου παρών μάλλον θα ήμουν καταπιεσμένη. Σιγουρα δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα κι εμένα μ'αρέσει αυτή που είμαι. Με συμπαθώ.

Έχεις παράπονα από τον πατέρα σου;

Αν έχω ένα παράπονο είναι ότι δεν μου έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη. Θα ήθελα να ρίξει τα μούτρα του και να μου πει "Συγνώμη που δεν ήμουν ποτέ ο μπαμπάς που ήθελες". Αλλά πλέον δεν με νοιάζει. Πιο πολύ από ταινίες έχω δει το πώς θα έπρεπε να είναι ένας μπαμπάς, παρά το έχω ζήσει.

Η μητέρα σου σε μεγάλωσε δύσκολα;

Η μητέρα μου ήταν νοσηλεύτρια και είχε έναν μέσο μισθό ενός μέσου Έλληνα. Γύρω στο χιλιάρικο έβγαζε. Γενικά δεν μου έλειψε τίποτα γιατί και η μαμά μου με είχε μάθει έτσι. Όταν καλοέβλεπα τα παιχνίδια στα ράδια μου έλεγε "Το χρειάζεσαι; Δεν έχεις αρκετά;" Μετά το καλοσκεφτόμουν και έλεγα ότι δεν το χρειάζομαι