Έσκασε τώρα! Μόλις κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ για το Survivor 2 και είναι υπερπαραγωγή!

Έσκασε τώρα! Μόλις κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ για το Survivor 2 και είναι υπερπαραγωγή!

Το "Survivor", που προβάλλεται σε πάνω από 70 χώρες στον κόσμο και έχοντας στο ενεργητικό του επτά βραβεία ΕMMY έρχεται μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ για να κατακτήσει και το ελληνικό κοινό.

24 παίκτες έφτασαν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο όπου θα παραμείνουν για εβδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού. Διαβάστε παρακάτω...

Το σκληρό παιχνίδι επιβίωσης που την περσινή τηλεοπτική σεζόν χτύπησε κόκκινο σε τηλεθέαση και πολλοί το χαρακτήριζαν ως τυφώνα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου! Πρώτοι όπως πάντα σας ενημερώσαμε για τα πρόσωπα φωτιά που έχουν ήδη περάσει από casting - και κάποια από αυτά μάλιστα έχουν ήδη πει ναι - είτε για την ομάδα των Διάσημων είτε για την ομάδα των Μαχητών, όπως τους δυο personal trainer που έρχονται να πάρουν την θέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Γιώργου Αγγελόπουλου (δείτε εδώ), την γυναίκα σταθμό στην ζωή του Παντελή Παντελίδη που θα μπει στο παιχνίδι (δείτε εδώ) η οποία μάλιστα παντρεύεται (Δείτε εδώ τον νέο της σύντροφο) , τον σύντροφο πρώην παίκτριας του Survivor 1 (Δείτε εδώ), όπως και τον άντρα που επιβεβαίωσε πως φεύγει για Άγιο Δομίνικο με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook (δείτε εδώ).

Έτσι λοιπόν και τώρα πρώτοι σας ενημερώνουμε πως το τελικό trailer κυκλοφόρησε και είναι ανατριχιαστικό!

Δείτε επίσης: Βαλαβάνη - Βασάλος οι νέοι μαϊντανοί; Η φωτογράφιση με το τούρλωμα και το ξεπούλημα για την δημοσιότητα!

Φυσικά δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τον Ατζούν, ο οποίος αν μάθατε τα νέα έχει τρομερά προβλήματα καθώς παίκτης του Ελλάδα Ταλέντο του έκανε καταγγελία για την πολύ άσχημη συμπεριφορά που είχε σε αυτόν και για το βέτο που του άσκησε αλλά και για τα κομμένα πλάνα (δείτε εδώ τι συνέβη)

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Φαβορί του Survivor 1 ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας! Ο λόγος για...