Αυτή είναι η εκπομπή που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιάγκα και το Late Night στον Ant1!

Αυτή είναι η εκπομπή που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιάγκα και το Late Night στον Ant1!

Η είδηση που έχει κατακλείσει τα μέσα τις τελευταίες ώρες δεν είναι άλλη από το τέλος του Γιώργου Λιάγκα από τον Ant1 και το κόψιμο της εκπομπής του!

Η είδηση έγινε γνωστή, όμως το Youweekly.gr σας αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο γι'αυτή την απόφαση αυτή του καναλιού (Δείτε εδώ γιατί τον έδιωξαν!). Σίγουρα αυτό βέβαια ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τέλος το Survivor Πανόραμα από τον ΣΚΑΙ! Η εκπομπή που θα το αντικαταστήσει και η παρουσιάστρια έκπληξη! (Βίντεο)

Στον Ant1 λοιπόν, την νέα σεζόν αλλάζουν στρατηγική και δεν ποντάρουν στο στυλ των εκπομπών καλεσμένος-παρουσιαστής για την Late night του καναλιού!

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: Δεν φαντάζεστε τι έκανε μόλις ανακοινώθηκε το τέλος της εκπομπής του!

"Τα δύο μεγάλα ονόματα ανδρικά στον ΑΝΤ1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα είναι ο Χάρης Χριστόπουλος 2 φορές την εβδομάδα με το Bachelor, στην prime time και ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος μπορεί να μην έχει υπογράψει, αλλά έχει κλειδώσει για το Celebrity Game Night", ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή των Καραβάτου-Κατσούλη, «Στη φωλιά των Κου Κου».

Δείτε ακόμη: "Ο Τσίπρας βγάζει στο κλαρί την γυναίκα του!" - Η δήλωση που προκαλεί σάλο!