Αποκάλυψη! Survivor 2: Μάθαμε πότε αναχωρούν για Άγιο Δομίνικο οι παίκτες...Διάσημοι & Μαχητές!

Αποκάλυψη! Survivor 2: Μάθαμε πότε αναχωρούν για Άγιο Δομίνικο οι παίκτες...Διάσημοι & Μαχητές!

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος το Youweekly.gr προσπαθεί να μαθαίνει τα πάντα για το Survivor 2 και να μοιράζεται όλες τις πληροφορίες μαζί σας πριν τις γράψει κάποιος άλλος...

Μετά την αποκάλυψη των ατόμων που θα μπουν στη ομάδα των Μαχητών και των Διάσημων, έφτασε η ώρα να σας ενημερώσουμε για το πότε θα αναχωρήσουν οι παίκτες για Άγιο Δομίνικο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τέλος το Survivor Πανόραμα από τον ΣΚΑΙ! Η εκπομπή που θα το αντικαταστήσει και η παρουσιάστρια έκπληξη! (Βίντεο)

Οι πρώτες υπογραφές έχουν πέσει και όσοι έχουν ετοιμάσει τα χαρτιά τους, την ερχόμενη Τετάρτη θα αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Δηλαδή, οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν ότι η πρώτη "φουρνιά" θα φύγει την Τετάρτη.

Δείτε ακόμη: Βαλαβάνη - Βασάλος οι νέοι μαϊντανοί; Η φωτογράφιση με το τούρλωμα και το ξεπούλημα για την δημοσιότητα!

Οι ίδιες πληροφορίες από το κανάλι του Φαλήρου αναφέρουν στο youweekly.gr πως η Τουρκική παραγωγή σκέφτεται να μην βγάλει δελτίο τύπου φέτος με τους υποψηφίους και να τους αφήσει σαν έκπληξη να τους δει ο κόσμος στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι.