Η Ντορέττα Παπαδημητρίου καρφώνει τον Λιάγκα! «Περνάει περίεργη φάση και...»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου καρφώνει τον Λιάγκα! «Περνάει περίεργη φάση και...»

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Σπύρο Μπιμπίλα συζήτησαν στον αέρα της εκπομπής “ΕΔΩ” η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Δημήτρης Μηλιόγλου και η παρουσιάστρια πέταξε το καρφάκι της!

Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα της μήνυσης αλλά έριξε και τις σπόντες της για το κόψιμο της εκπομπής του (Δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο) . Διαβάστε παρακάτω...


«Μπορούμε να πούμε, πιστεύω, ότι ο Γιώργος Λιάγκας περνάει μια περίεργη φάση. Γενικότερα, υπάρχουν διάφορα θέματα που συμβαίνουν. Γιατί πρέπει τα πράγματα να φτάνουν σε αυτά τα σημεία ρε παιδί μου;», είπε μεταξύ άλλων η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε ακόμη: Κίνηση ματ από τον ΑΝΤ1! Το νέο πρόγραμμα που θα σπάσει τα μηχανάκια της τηλεθέασης!

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου είπε από την πλευρά του: «Όπως και να ‘χει, πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι, στο οποίο όλοι ξέρουμε πολύ καλά πως η θέση όλων μας είναι να υπάρχουν δουλειές. Είναι μια κίνηση που έγινε εις βάρος του κυρίου Μπιμπίλα, που ήταν αρκετά σοβαρή, αρκετά προσβλητική και θεωρώ ότι δίκαια ο άνθρωπος αυτός θέλει κάποια αποζημίωση. Για μένα θα έπρεπε να είναι πιο πολύ ηθική αποζημίωση, παρά χρηματική. Παρά το γεγονός ότι λέει ότι τα χρήματα αυτά, αν τα κερδίσει, θα τα δώσει στο Σπίτι του ηθοποιού».

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο λόγος που η Demy "κρέμασε" τελευταία στιγμή τον Νίκο Βέρτη και του έριξε "Χ"! Όσα αποκάλυψε η ίδια...(Βίντεο)