Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα μετά το "τέλος" του από τον Ant1: "Επιστροφή στο..."

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα μετά το

Με φήμες για… το τηλεοπτικό του μέλλον βρήκε το νέο έτος τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως το Late Night θα σταματήσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Happy Day, το δεύτερο μέρος της σεζόν ο ΑΝΤ1 έχει σκοπό να τα αλλάξει όλα και δεν θα βγουν ούτε η βραδινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, παρά τα ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης, ούτε εκείνη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Διαβάστε παρακάτω...

Μέχρι στιγμής, το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση, ενώ ο παρουσιαστής, που τις ημέρες των γιορτών βρισκόταν στην Αμερική και έκανε Πρωτοχρονιά στο Λας Βέγκας, επέστρεψε την Παρασκευή στην καθημερινότητά του και πέρασε στιγμές με τα παιδιά του.

Φοβερό παρασκήνιο! Γι'αυτό τελείωσαν τον Λιάγκα από τον Ant1! Ο καυγάς με τον Λάτσιο και ο ρόλος του Αρναούτογλου!

«Παλιά μας τέχνη κόσκινο. Επιστροφή στους στίβους…», έγραψε ο Γιώργος στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από την πισίνα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, τη στιγμή που τα περί τέλους της εκπομπής του κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου και σχολιάζονται ποικιλοτρόπως στα social media. Δείτε την ανάρτηση του παρουσιαστή:

peoplegreece