Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκλονιστικές εξελίξεις! Το σπάσιμο στο κρανίο και το παραμορφωμένο πρόσωπο! Αποκλειστικό!

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκλονιστικές εξελίξεις! Το σπάσιμο στο κρανίο και το παραμορφωμένο πρόσωπο! Αποκλειστικό!

Από την Δήμητρα Παυλάτου.

Όλη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από το πολύ σοβαρό ατύχημα του συμπαθέστατου παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε εξαιρετικές ασυναρτησίες που αφορούν στη ζωή αυτού του ανθρώπου και που κάνουν την οικογένεια του και ιδιαίτερα την γυναίκα του να στεναχωριούνται για τις υπερβολές που γράφονται. Διαβάστε παρακάτω...

Εμείς, εδώ στο Youweekly.gr και στο Dimis Blog, κάναμε ρεπορτάζ και στο στενό περιβάλλον της οικογένειας, αλλά μιλήσαμε και με γιατρούς του νοσοκομείου που έχουν στην επίβλεψη τους τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Θα σας μεταφέρουμε ακριβώς τα λόγια τους προκειμένου για πρώτη φορά να έχετε μία σωστή εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη στο Κωνσταντίνο.

Αλιμόνου - Βαρδινογιάννη: "Σφαγή" στα δικαστήρια! Το άγριο διαζύγιο και η "απαγωγή" των παιδιών! Έφτασε η μεγάλη ήττα για...

Ξεκινάμε το ρεπορτάζ από την μοιραίο νύχτα. Πώς έγινε ακριβώς το ατύχημα και γιατί ο Κωνσταντίνος δεν φορούσε κράνος. Μας μιλάει άνθρωπος που είναι συνεργάτης του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και που είναι και ο τελευταίος που τον είδε εκείνη τη νύχτα:

"Ο Κωνσταντίνος έρχεται στην δουλειά, (σε bar-restaurant στην Γλυφάδα), σαν αστακός! Πάντα φοράει κράνος και ειδικό μπουφάν για την μηχανή. Μάλιστα, αφήνει το σακάκι στο μαγαζί για να αλλάζει με το που έρχεται! Δεν έρχεται πάντα με την μηχανή στο μαγαζί, υπάρχουν φορές που παίρνει και το αυτοκίνητο όταν δεν το έχει η σύζυγός του. Εκείνη τη νύχτα ήταν η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος είχε έρθει με την μηχανή χωρίς το κράνος και φορώντας μόνο ένα μπουφάν από πάνω. Έφυγε μόλις τελείωσε η δουλειά του στο μαγαζί μας και πήγε με συνεργάτη του στα 500 μέτρα από εδώ, σε άλλο πολύ γνωστό μπαρ της Γλυφάδας, όπου συνέχισε τη διασκέδαση του! Λίγο πριν τα ξημερώματα και εντελώς αψυχολόγητα, έκανε κάτι που δεν κάνει ποτέ! Οδήγησε με την μηχανή από την Γλυφάδα στην παραλιακή προς το σπίτι του, χωρίς κράνος. Αυτό ο Κωνσταντίνος δεν το είχε κάνει -τουλάχιστον όσο τον ξέρω εγώ- ποτέ! Ήταν όμως μοιραίο το ατύχημα να συμβεί εκείνη την ημέρα!"

Και περνάμε με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, πως ακριβώς έφτασε ο Κωνσταντίνος στο νοσοκομείο και πως τον έσωσαν οι γιατροί κυριολεκτικά τελευταία στιγμή! Μιλήσαμε με έναν από τους ανθρώπους που ήταν από τους πρώτους που είδε το γνωστό παρουσιαστή:

Το αιχμηρό μήνυμα της Μίνας Αρναούτη προς την οικογένεια Παντελίδη: "Δεν μου καίγεται καρφί!"

"Όταν ήρθε το παιδί τρομάξαμε...Το πρόσωπο του και το κρανίο του είχαν παραμορφωθεί. Είχε συνθλιβεί το κεφάλι του σε 7 σημεία. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως μπορούσε να συμβεί ένα τέτοιο ατύχημα διότι ο Κωνσταντίνος δεν είχε χτυπήσει πουθενά αλλού! Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι με το κεφάλι του κυριολεκτικά έπεσε πάνω στο λεωφορείο! Οι πιθανότητες για να σωθεί ο Κωνσταντίνος με το που έφτασε στο νοσοκομείο ήταν κάτω από 10%! Όλο το προσωπικό έκανε μία τιτάνια προσπάθεια και το παλικάρι είναι ακόμη στην ζωή εξαιτίας της κράσης του, της τύχης που έφτασε τόσο γρήγορα στο νοσοκομείο και της υπερπροσπάθειας του ιατρικού προσωπικού. Χθες, για πρώτη φορά έδωσε σημεία ζωής και επικοινώνησε με το περιβάλλον. Τους δικούς του δεν τους έχουν αφήσει ακόμη να τον δουν και είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι γιατί ακόμη και σήμερα παίζουμε με τις πιθανότητες. Ο Κωνσταντίνος δίνει καθημερινή μάχη με τη ζωή και τον θάνατο και θα είμαστε 100% σίγουροι ότι ξεφύγαμε τον κίνδυνο μετά από τουλάχιστον 15 ημέρες από σήμερα. Τι επιπλοκές θα έχει το ατύχημα στην ζωή του Κωνσταντίνου αυτό δεν το γνωρίζουμε ακόμη. Αλλά αυτή είναι μία άλλη μάχη που θα την δώσουμε όταν έρθει η ώρα."

Αυτό είναι το ρεπορτάζ που μπορέσαμε να κάνουμε και να σας δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για την κατάσταση υγείας, ενός σπάνιου παιδιού και ενός πολύ καλού επαγγελματία, του Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Ολόψυχα συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια του και ευχαριστούμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύθηκαν να μοιραστούμε την αλήθεια στον κόσμο!