Τον θυμάστε; Δείτε πως είναι σήμερα ο κούκλος που είχε πιάσει τον σταυρό στα Θεοφάνεια!

Τον θυμάστε; Δείτε πως είναι σήμερα ο κούκλος που είχε πιάσει τον σταυρό στα Θεοφάνεια!

Η φωτογραφία του από τα Θεοφάνια του 2017 στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσε πολλές συζητήσεις και έγινε viral. Ο λόγος για τον Νίκο Σολή, τον γυμνασμένο κούκλο που πέρσι τέτοια εποχή «άναψε φωτιές», ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκε σχεδόν γυμνός και έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή του, αλλά και ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, πρωταγωνιστώντας στην καμπάνια εσωρούχων της Modus Vivendi.

«Δεν με ενόχλησε ακριβώς που οι φωτογραφίες μου έγιναν viral». Πιο πολύ εξεπλάγην, γιατί δεν κατάλαβα τον λόγο. Οι φίλοι μου με έπιασαν και μου το είπαν κι άρχισαν να μου στέλνουν τις φωτογραφίες. Αφού κάθε χρόνο βουτάω, τώρα με βρήκαν; Μάλλον, όμως, ναι. Τι να πω; Εντάξει, δεν έγινε και κάτι. Αν δεν μου το έλεγαν οι φίλοι μου, δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι», είχε πει, στο Down Tοwn Κύπρου, ο Νίκος, λίγο αφότου έγινε θέμα συζήτησης, προσθέτοντας πως πέφτει για τον σταυρό εδώ και δώδεκα χρόνια, εκ των οποίων τα δύο τελευταία στο Πατριαρχείο. Διαβάστε παρακάτω...

Εκτός από την πίστη του στο Θεό, ο γυμνασμένος νεαρός εξομολογήθηκε πως η ανάγκη να βουτάει για τον σταυρό προέκυψε μετά από ένα τραγικό οικογενειακό γεγονός: «η γιαγιά μου, που ήταν χειμερινή κολυμβήτρια, χάθηκε στα νερά. Πνίγηκε. Μας κόστισε πολύ αυτό. Από τότε προσπαθούσα ακόμα πιο πολύ, να μη χάνω χρονιά και να βουτάω για τον σταυρό, πιάνοντάς τον πρώτος».

Σχολιάζοντας τον ντόρο που προκάλεσαν οι φωτογραφίες του στα social media, επεσήμανε ότι το μικροσκοπικό μαγιό του «δεν είχε ούτε φράουλες, ούτε κολοκύθες. Χαζομάρες! Είχε μπάλες του πόλο, οι οποίες είναι πορτοκαλί. Τώρα, πώς είδαν άλλα πράγματα, δεν ξέρω. Αλλά είναι ένα κανονικό μαγιό του πόλο με μπάλες του ίδιου αθλήματος».

Αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ο Νίκος, που φοίτησε στην Γυμναστική Ακαδημία, μένει, εδώ και τέσσερα χρόνια, με την οικογένειά του, στο Αγρίνιο. «Είχαμε ένα μαγαζί κι αποφασίσαμε, δεδομένης της άσχημης κατάστασης, να το δουλέψουμε οι ίδιοι. Ο αδελφός μου αρχικά, όμως μετά ακολουθήσαμε όλοι. Ήταν συλλογική απόφαση, αφού είμαστε πολύ δεμένοι», ανέφερε και παραδέχθηκε πως δεν του ήταν εύκολο να προσαρμοστεί στην ζωή της επαρχίας.

Πηγή: peoplegreece.com