Δείχνει τα δόντια της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά το τέλος του "My Style Rocks": Καρφώνει την κριτική επιτροπή και αποκαλύπτει...

Δείχνει τα δόντια της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά το τέλος του

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γνώρισε το ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, "My Style Rocks.

Η συγκεκριμένη παίκτρια δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για σχόλια όσο ήταν στο παιχνίδι. Μπορεί να ήταν από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες όμως το ήθος και οι τρόποι της την έκαναν να μην εκτίθεται και να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Η τρομερή αλλαγή του Survivor 2 που θα γονατίσει τα υπόλοιπα κανάλια! Απολύσεις και φόβοι...

Το μοντέλο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Εσπρέσσο εξέφρασε το παράπονο που έχει από το ριάλιτι αλλά και την κριτική επιτροπή!


Με σπουδές Κοινωνιολογίας στο Πάντειο, πώς βρέθηκες στον χώρο της μόδας;

Πάντα μου άρεσε η μόδα και να περιποιούμαι τον εαυτό μου, και πλέον αυτή είναι η δουλειά μου. Το «My style rocks» ήταν μια ευκαιρία να κάνω βήματα παρακάτω. Ήταν και η τηλεόραση που μου άρεσε ανέκαθεν, και σε συνδυασμό με τα ρούχα... ήρθε κι έδεσε. Δεν σκόπευα να ασκήσω το επάγγελμα της κοινωνιολόγου, γιατί όταν πέρασα στη σχολή ήμουν μικρή και δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Όσον αφορά τον χώρο του θεάματος, μου είχαν κάνει διάφορες προτάσεις για φωτογραφίσεις, βιντεοκλίπ, διαφημιστικά, οπότε είπα «γιατί όχι;».

Ένιωσες αδικημένη από το αποτέλεσμα του show; Ενώ ήσουν από τις πιο δημοφιλείς συμμετέχουσες, τελικά νικήτρια βγήκε η Ραμόνα, που δεν είχε και τις καλύτερες κριτικές...

Το αποτέλεσμα το κρίνει ο κόσμος. Η Ραμόνα ήταν από τα κορίτσια που δήλωναν πολλές φορές αδικημένα. Ο κόσμος, λοιπόν, πάντα συμπαθεί και παίρνει το μέρος του αδικημένου, ταυτίζεται. Από την άλλη, ένιωσα και εγώ ότι αδικούμαι! Είχα δοκιμάσει πολλά στιλ, είχα πάει με όλους τους τρόπους που μου πρότειναν και ποτέ δεν έβρισκα ανταπόκριση. Έβλεπα στο τέλος τα βιντεάκια και ήμουν η μοναδική που δεν είχα πάρει ούτε πεντάρι, αλλά ούτε είχα βγει και πρώτη σε κάποιο επεισόδιο, και παρ' όλα αυτά ήμουν φιναλίστ.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Το απωθημένο και το παράπονο από την οικογένεια της: "Πάλευα συνεχώς για να.."

Με ποιες από τις συμπαίκτριές σου θα έκανες παρέα και εκτός παιχνιδιού;

Καθεμιά έχει τη δική της προσωπικότητα και όλες διαφέρουμε πολύ μεταξύ μας, αλλά και στις ζωές μας. Ωστόσο, νομίζω ότι με όλες μπορώ να βρεθώ σε κάποιο τραπέζι ή για ένα ποτό, αλλά με καμιά δεν θα ήμουν κολλητή. Δεν έτυχε να ταυτιστώ με καμία απόλυτα και να πω ότι βρήκα την αδερφή ψυχή μου.