Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Οι συγκινητικές στιγμές όταν αναγνώρισε την γυναίκα του στην εντατική!

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Οι συγκινητικές στιγμές όταν αναγνώρισε την γυναίκα του στην εντατική!
News 09.01.2018 10:05

Οι γιατροί στο Ασκληπιείο της βούλας έχουν σηκώσει τα χέρια με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Χθες το Youweekly.gr σας αποκάλυψε με απίστευτες λεπτομέρειες την κατάσταση του παρουσιαστή αλλά και όλο το παρασκήνιο πριν το ατύχημα! (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ)

Το πρωί της Δευτέρας επίσης το Youweekly.gr σας αποκάλυψε τις πρώτες λέξεις που είπε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης όταν βγήκε από την εντατική και ξύπνησε (δείτε εδώ) και τα πράγματα δείχνουν να κυλούν πολύ θετικά για την υγεία του. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Βαγγέλης Γερμανός: Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού πως εξελίσσεται η υγεία του;

Σήμερα μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr ο παρουσιαστής με δύναμη ψυχής σήκωσε ψηλά τα χέρια του όπως μετέφερε νοσηλεύτρια και ή σήμερα ή αύριο θα βγει από την εντατική και θα μεταφερθεί σε μονόκλινο δωμάτιο του Ασκληπιείου της Βούλας. (δείτε όλο το ρεπορτάζ εδώ)

Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις που έσκασαν πριν από λίγα λεπτά από την εφημερίδα espresso θέλουν τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη να αναγνώρισε το πρόσωπό της γυναίκας του αλλά και κάποιον ακόμα συγγενικών προσώπων και εκτός από τα χέρια του να άρχισε να κουνά σιγά τα κάτω άκρα του.

Δείτε επίσης: Δεύτερος γάμος για πασίγνωστη ηθοποιό! Δεν πρόλαβε να χωρίσει και ανεβαίνει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας

Οι γιατροί είναι πολύ θετικοί αλλά δεν μπορούν να πουν τίποτα ακόμη με σιγουριά. Μην ξεχνάτε πως οι πιθανότητες που του έχουν δώσει είναι πολύ μικρές και ακουμπούν μόλις το 40%.

Αναμένουμε...

Share