Σοκαριστικό! Γνωστή ηθοποιός έχει καρκίνο σε στήθος και οπίσθια! Ανατριχιαστικές φωτογραφίες μέσα από το χειρουργείο

Σοκαριστικό! Γνωστή ηθοποιός έχει καρκίνο σε στήθος και οπίσθια! Ανατριχιαστικές φωτογραφίες μέσα από το χειρουργείο

Η 49χρονη, Τamra Jydge, πρωταγωνίστρια της διάσημης σειράς, «Νοικοκυρές σε απόγνωση», με φωτογραφίες της στο facebook και το Instagram, δείχνει στους θαυμαστές της πως εμφανίζεται ο καρκίνος του δέρματος.

Η ηθοποιός, με αυτή την κίνηση θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για το πόσο πρέπει να προσέχουμε και να δίνουμε την απαραίτητη σημασία στα σημάδια που μας δείχνει το σώμα μας. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Σοκαρισμένη η Μενεγάκη με την αποκάλυψη της καλεσμένης της: «Μου άφηναν σημειώματα με αίμα από πουλί....» (VIDEO)

Η 49χρονη Τamra, φωτογραφίζει το μελάνωμα που έχει στους γλουτούς της γράφοντας στη λεζάντα:

«Έχω αγωνιστεί σκληρά για αυτούς τους γλουτούς (κάνοντας γυμναστική). Και ήθελα να τους κάνω περισσότερο ανταγωνιστικούς... αλλά ο θεός είχε άλλα σχέδια για μένα λίγο πριν κλείσω τα 50 μου χρόνια τον Νοέμβριο... Έτσι φαίνεται το μελάνωμα! Δε θέλω να με λυπηθείτε θέλω να τσεκάρετε το σώμα σας και να σωθείτε»... έγραψε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός θέλοντας να αφυπνίσει τον κόσμο για τον καρκίνο του δέρματος.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η απόρριψη του πατέρα και οι γυμνές φωτογραφίες που την στιγμάτισαν!

Ωστόσο πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε φωτογραφίες από την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω: