Survivor 2: Όλο το παρασκήνιο για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου! (Βίντεο)

Survivor 2: Όλο το παρασκήνιο για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου! (Βίντεο)

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούστηκαν πως θα συμμετέχουν στην ομάδα των Διάσημων στο Survivor 2 που θα έρθει στις οθόνες μας στις 21 Ιανουαρίου.

Ένα από αυτά είναι και της Ελευθερίας Ελευθερίου, της Κύπριας τραγουδίστριας που από την περσινή σεζόν είχε δηλώσει πως θέλει να συμμετέχει στο παιχνίδι αλλά λόγω της συνεργασίας της με νυχτερινό κέντρο στο οποίο και εργαζόταν εκείνη την περίοδο δεν μπόρεσε τελικά να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο. Διαβάστε παρακάτω...

Μόλις χθες όμως έσκασε σαν βόμβα η είδηση πως η ίδια δεν θα μπει τελικά στο ριάλιτι επιβίωσης!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Παπαργυρόπουλος και Δαλάκα είναι η αιτία που θα βλέπεις φέτος φανατικά το παιχνίδι!

Η ίδια μέσα από τον Instagram της άδειασε την παραγωγή του ΣΚΑΙ (Δείτε εδώ), αλλά ο λόγος δεν έγινε μέχρι στιγμής γνωστός!

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή των Καραβάτου-Κατσούλη, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο και είπε πως η Ελευθερία Ελευθερίου είχε συμφωνήσει από πέρυσι να μπει στο παιχνίδι επιβίωσης, ενώ αυτό βρισκόταν σε εξέλιξη και μάλιστα είχε κάνει και φωτογράφηση σε γνωστό περιοδικό, που βρίσκεται στο αρχείο.

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Το νέο τρέιλερ με πρωταγωνιστή τον Σάκη Τανιμανίδη

«Έρχεται φέτος ο ΣΚΑΙ και λέει ότι με την Ελευθερία τα είχαμε βρει και πέρυσι. Έλα εδώ Ελευθερία μου τα έχουμε πει. Μπαίνεις. Το δικό μου ρεπορτάζ λέει γενικά, ότι φέτος οι παίκτες που είχαν μιλήσει και πέρυσι για να μπουν, δεχτήκαν χαμηλότερη οικονομική πρόταση. Εκτός αν της είπαν ότι θα είναι αναπληρωματική», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Δείτε όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί: