Όταν ο γιος του Τάκη Λουκανίδη και γυμναστής του "Πρωινού Καφέ" έπεφτε νεκρός σε τροχαίο! Η στενή του σχέση με την Ελένη Μενεγάκη

Όταν ο γιος του Τάκη Λουκανίδη και γυμναστής του

Βαρύ πένθος για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο η σημερινή, με τον Τάκη Λουκανίδη να φεύγει από την ζωή! Έναν άνθρωπο που πρόσφερε πολλά τόσο στο "τριφύλλι" όσο και στην Εθνική Ελλάδος!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια περνούσε το δικό του δράμα, αφού το 1998 έχασε σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα τον γιό του, Γιώργο Λουκανίδη! Ένα παιδί ιδιαίτερα αγαπητό στην showbiz, αφού ήταν γυμναστής του "Πρωινού Καφέ", τόσο με την Ρούλα Κορομηλά όσο και με την Ελένη Μενεγάκη! Μάλιστα με την τελευταία δημοσιεύμετα της εποχής τον ήθελαν να βρίσκεται σε δεσμό! διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τέλος του Mega: "Ήμουν 11 χρόνια εκεί! Το κανάλι αυτό..." (Βίντεο)

Τραγικό ήταν το φινάλε για το “γελαστό” παιδί του “Πρωινού Καφέ”. Ο 31χρονος γυμναστής, γιος του ποδοσφαιριστή Τάκη Λουκανίδη, επιστρέφοντας από νυχτερινή του διασκέδαση στον Κάλαμο τα ξημερώματα της 10ης Αυγούστου του 1998, άφησε στην άσφαλτο την τελευταία του πνοή. Συγκεκριμένα στο 35ο χλμ. της οδού Μαρκόπουλου – Ωρωπού, ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο Γιώργος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να χτυπήσει με δύναμη από την πλευρά του συνοδηγού σε κολόνα της ΔΕΗ. Όπως εκτιμήθηκε ο γυμναστής εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, χτυπώντας σε κάποιον βράχο με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωάννα Τούνη: Τα είχε με γνωστό Έλληνα ποδοσφαιριστή και δεν φαντάζεστε με ποιον! (Photos)

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα είχε αναφερθεί και στον συγκεκριμένο θάνατο που την "τσάκισε" μέσα από την εκπομπή της!

Συντετριμμένη ήταν και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία μετά την τραγική είδηση του θανάτου της είχε δηλώσει: «ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ, μόλις έμαθα για τον χαμό του Γιώργου Λουκανίδη»!

Η Ρούλα Κορομηλά είχε μαζί της ­ τα πρώτα χρόνια ­ στον «Πρωινό καφέ» τον Γιώργο Λουκανίδη και μάλιστα είχε σκοπό να τον πάρει την επόμενη σεζόν κοντά της στο Mega. «Δεν το πιστεύω ότι έφυγε από κοντά μας. Τελικά, χάθηκε ένα καταπληκτικό άτομο, ένα καταπληκτικό παιδί. Ήταν πολύ καλό παιδί. Ήταν ευαίσθητος, ρομαντικός, γλυκός, τρυφερός. Τέτοια παιδιά δεν αντικαθίστανται. Είναι μεγάλη απώλεια».