Αποκάλυψη: Όλο το παρασκήνιο για την κόντρα Θεοφάνους-ΣΚΑΙ! Τι συνέβη κι έφτασαν στα δικαστήρια; (Βίντεο)

Αποκάλυψη: Όλο το παρασκήνιο για την κόντρα Θεοφάνους-ΣΚΑΙ! Τι συνέβη κι έφτασαν στα δικαστήρια; (Βίντεο)

Σαν βόμβα έσκασε χθες η είδηση πως ο Γιώργος Θεοφάνους είναι δυσαρεστημένος από την συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ, και πως θα κινηθεί νομικά, αν δεν επιλυθεί το πρόβλημα εξωδικαστικά.

"Δεν είναι σωστό εκεί που τρώμε ψωμί, εκεί να φτύνουμε. Αλλά δεν πέρασα καλά στον ΣΚΑΙ, τι να σου πω… Και δεν περνάω και τώρα δυστυχώς γιατί θα πάμε δικαστήρια σε λίγο. Είναι λίγο μπλεγμένο το πράγμα μεταξύ μας, ελπίζω ότι θα λυθεί, με την καλή θέληση τουλάχιστον, γιατί δεν γίνεται να συνεχίζεται αυτό το πράγμα. Διαβάστε παρακάτω...

Μίλησα και με την Ελεονώρα πρόσφατα που περνάει όλο αυτό που πέρασε, διαφορετικό βέβαια η Ελεονώρα από το δικό μου, αλλά αναλαμβάνουμε να κάνουμε μια παραγωγή, εγώ έχω κόσμο που συνεργάζεται πάρα πολύ κόσμο, οπότε όταν βάζω την υπογραφή μου κάπου, θεωρώ ότι και ο άλλος πρέπει να τηρήσει την υπογραφή του. Ας το αφήσουμε εδώ για να μην ανοίξουμε μεγάλο θέμα. Ελπίζω ότι θα λυθεί", ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνθέτης!

Δείτε ακόμη: Ανάρτηση-βόμβα από τον Γρηγόρη Γκουντάρα: "Το τελευταίο διάστημα τα πράγματα για την οικογένειά μας είναι λίγο περίεργα..."

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σήμερα μέσα από την εκπομπή των Καραβάτου-Κατσούλη ανέφερε πως το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί γύρω από το Junior Music Stars, το παιδικό μουσικό show που έκανε ο ίδιος!

Δείτε ακόμη: Η Δήμητρα Ματσούκα απαντά για πρώτη φορά: Η βέρα και ο γάμος της με τον Πέτρο Κόκκαλη

Συγκεκριμένα είπε: "Ο Γιώργος Θεοφάνους είχε πάει το Junior Music Stars στον ΣΚΑΙ, δική του ιδέα, δικά του τα δικαιώματα, εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΙ. Γίνεται το Junior, κλείνει η σεζόν και όπως μαθαίνω ο Γιώργος Θεοφάνους δεν έχει πληρωθεί ο ίδιος και ως παρουσιαστής και ως ο άνθρωπος που έχει τα δικαιώματα και όπως επίσης μαθαίνω, ο ΣΚΑΙ δεν αναγνωρίζει την παραγωγή αυτή. Έχουν αλλάξει τα διευθυντικά στελέχη στον ΣΚΑΙ, κάποιοι έφυγαν, κάποιοι ήρθαν. Αυτοί που ήρθαν πήραν μία λίστα με τις παραγωγές που έχουν γίνει μέχρι τώρα και πρέπει να πληρώσουν, στη λίστα αυτή, εγώ μαθαίνω ότι δεν αναγνωρίζουν αυτό που λέγεται Junio Music Stars"! Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί: