Ο Τούρκος παραγωγός «αδειάζει» την Ειρήνη Κολιδά! Το απόσπασμα από το συμβόλαιο με το ΣΚΑΙ και η απάντηση στις κατηγορίες της!

Ο Τούρκος παραγωγός «αδειάζει» την Ειρήνη Κολιδά! Το απόσπασμα από το συμβόλαιο με το ΣΚΑΙ και η απάντηση στις κατηγορίες της!

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση ότι η Ειρήνη Κολιδά θα πάει στο Survivor 2!

Η ίδια ωστόσο, απάντησε σχετικά και διαλεύκανε την κατάσταση (Survivor 2: Πρώην παίκτρια κατακεραυνώνει τον Τούρκο παραγωγό και ξεσκίζει το παιχνίδι...)! Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα, η τουρκική εταιρεία απαντά στην πρώην παίκτρια του Survivor με βάση το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πριν μπει στο παιχνίδι!


Υπενθυμίζεται ότι η personal trainer, που αποχώρησε μετά τον τραυματισμό της στο τροχαίο των Μαχητών, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «η παραγωγή δεν νοιάστηκε στιγμή αν εγώ μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου, εάν πονάω και πως τα βγάζω πέρα».

Δείτε ακόμη: Survivor 1 VS Survivor 2: Ο Βλάχος - νέος Χανταμπάκης και ο Παπαργυρόπουλος - νέος Βασάλος! Ποιος παίρνει την θέση του Ντάνου και ποιος του Σπαλ!

Στο Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, την Πέμπτη, έδειξαν αποσπάσματα από το συμβόλαιο που υπογράφουν οι παίκτες του Survivor, παράγραφοι του οποίου καταρρίπτουν τα «πυρά» της Ειρήνης!

«Ο συμμετέχων γνωρίζει και αποδέχεται πως η συμμετοχή στο πρόγραμμα και στο διαγωνισμό που διεξάγεται στα πλαίσια αυτού, μπορεί να προκαλέσει τον τραυματισμό του και αποδέχεται τον σχετικό κίνδυνο, αποδεχόμενος, δηλώνοντας και βεβαιώνοντας πως η Acun Medya δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, παρά μόνο αν επιδείξει δόλο ή βαρεία αμέλεια κατά τη διαδικασία της παραγωγής και εντός του χρόνου της παραγωγής», αναφέρεται, μεταξύ άλλων στο συμβόλαιο!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Αυτοί είναι οι 6 επώνυμοι άνδρες! Όσα δεν ξέρατε για αυτούς μέσα από ένα αφιέρωμα (40 φωτογραφίες)


Δείτε στο βίντεο τους όρους του συμβολαίου: