Αποκάλυψη! Για ποιον λόγο ο Μάνος Παπαγιάννης χτύπησε την Σοφία Παυλίδου

Αποκάλυψη! Για ποιον λόγο ο Μάνος Παπαγιάννης χτύπησε την Σοφία Παυλίδου

Πριν από λίγο όλος ο κόσμος σοκαρίστηκε από την είδηση ότι ο Μάνος Παπαγιάννη ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο, στο Ασκληπείου Βούλας, την επίσης ηθοποιό Σοφία Παυλίδου!

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού θεάτρου που βγαίνει είδηση προς τα έξω ότι δυο ηθοποιοί πάιζουνξύλο μέσα στα καμαρίνια. Το Youweekly.gr σας ενημέρωσε με αναλυτικό ρεπορτάζ για την είδηση ( Έκτακτο! Η Σοφία Παυλίδου θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις...) τώρα θα σας αποκαλύψουμε με νεότερο ρεπορτάζ μας πως ο Μάνος Παπαγιάννης έφτασε να χτυπήσει την Σοφία Παυλίδου και για ποιον λόγο! διαβάστε παρακάτω...

Το Youweekly.gr μιλώντας με ανθρώπους του θεάτρου Χυτήριο όπου παίζεται η παράσταση "Πετάει πετάει"διασταύρωσε την είδηση ότι οι δυο ηθοποιοί το τελευταίο διάστημα ήταν στα μαχαίρια.

Όπως μας είπε άνθρωπος που δουλεύει στην παράσταση, η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έλεγαν ούτε καλημέρα και είχαν ψυχρανθεί οι σχέσεις τους εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Το κρίσιμο βράδυ όπου έφτασε ο Μάνος Παπαγιάννης να χτυπήσει την Σοφία Παυλίδου έγινε κάτι που είχε επαναληφθεί ξανά στο παρελθόν!

Τι ήταν αυτό; Η Σοφία είχε ξεχάσει να κάνει μια κίνηση που στην παράσταση πάντα βγάζει γέλιο με πρωταγωνιστή φυσικά τον Μάνο!

Ο Μάνος έξαλλος επειδή συνέβη για πολλοστή φορά το ίδιο πράγμα την ρώτησε αν το έκανε επίτηδες η Σοφία του απάντησε ότι φυσικά και δεν το έκανε επίτηδες και ο Μάνος θεώρησε τον τρόπο που του μίλησε ειρωνικό και προσβλητικό. Η συνέχεια από εκεί και ύστερα είναι γνωστή. Σύμφωνα με την Σοφία Παυλίδου, κλώτσησε την πόρτα στο καμαρίνι την άρπαξε από το λαιμό και την πέταξε πάνω στο νεροχύτη του καμαρινιού με αποτέλεσμα να χτυπήσει την πλάτη της και την σπονδυλική της στήλη.

Η Σοφία μεταφέρθηκε στο Ασκπληπειό Βούλας με κακώσεις και οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει κάκωση και θλάση του γαστροκνήμιου μυ αλλά και κάκωση στην οσφυικη μοίρα δηλαδή έχει χτυπήσει στην γάμπα της και στην μέση της.

Νεότερο ρεπορτάζ από την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη σε λίγο στο Youweekly.gr