Έκτακτο! Η Σοφία Παυλίδου θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις...

Έκτακτο! Η Σοφία Παυλίδου θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις...

Πριν από λίγα λεπτά μια απίστευτη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου η ίδια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο! Το Youweekly.gr επικοινώνησε με την Σοφία Παυλίδου αλλά δεν μπορέσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: "Οξύθυμη, νευρική και αφοριστική!" Το πρόσωπο της Βάσως Λασκαράκη που δεν γνώριζε κανείς! Αποκάλυψη - βόμβα

Μας μίλησε όμως άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος ο οποίος μας μετέφερε τα εξής: "Όντως η Σοφία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη δίχως να καταλάβουμε τι συνέβη ο Μάνος μπούκαρε μέσα στο καμαρίνι της Σοφίας την πέταξε κάτω και άρχισε να την χτυπάει. Την έπιασε από τον λαιμό την πέταξε κάτω και η Σοφία χτύπησε την πλάτη της. Την πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο και εκεί η κοπέλα συνήλθε."

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr η Σοφία Παυλίδου προχώρησε κατευθείαν σε μήνυση εναντίον του Μάνου Παπαγιάννη για τον οποίο κινήθηκε η αυτόφορη διαδικασία και αυτή την στιγμή τον ψάχνει η αστυνομία για να τον συλλάβει.

Το Youweekly.gr επικοινώνησε και με τον Μάνο Παπαγιάννη προκειμένου να έχουμε μια εικόνα για το συνέβη και από την δική του την μεριά. Δεν στάθηκε ικανό να τον βρούμε μέχρι και αυτά τα λεπτά που σας γράφουμε το ρεπορτάζ.

Δείτε επίσης: Survivor 2: Δείτε πως ήταν η "πεταλουδίτσα" των Μαχητών, Αγγελική Κοκαλίτσα, πριν τις πλαστικές! Είστε έτοιμοι;

Σε λίγο όμως θα έχουμε και αντίδραση από το περιβάλλον του Μάνου Παπαγιάννη και το τι ακριβώς συνέβη και φτάσανε σε αυτή την απίστευτη κατάσταση,.

Να θυμίσουμε, ότι η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης πα΄ζιουν στην παράσταση Πετάει Πετάει.

Ο λόγος του ξυλοδαρμού πρέπει να είναι κάτι που έγινε μέσα στο θέατρο κατά την διάρκεια της παράστασης.

Flashback: Όταν ο Μάνος Παπαγιάννης φωτογράφιζε την Αγγελική Δαλιάνη να θηλάζει την κόρη τους!

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες η Σοφία Παυλίδου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media και ξεσκίσει τον Μάνο Παπαγιάννη για την συμπεριφορά του και την κίνησή του να σηκώσει χέρι πάνω της! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ

Το Υοuweekly.gr μετά από ρεπορτάζ έμαθε όλο το παρασκήνιο του καυγά και για ποιον λόγο χτύπησε ο Μάνος Παπαγιάννης την Σοφία Παυλίδου! (Αποκάλυψη! Για ποιον λόγο ο Μάνος Παπαγιάννης χτύπησε την Σοφία Παυλίδου)΄ενώ την ίδια στιγμή η Σοφία Παυλίδου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά το περιστατικό και αποκάλυψε καρέ καρέ την στιγμή που τις όρμηξε (Σοφία Παυλίδου συνέντευξη: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Καρέ - καρέ η στιγμή που της όρμηξε ο Μάνος Παπαγιάννης!)

Ενώ πριν λίγο αποκαλύφθηκε πως και ο Παπαγιάννης έφαγε ξύλο από την Σοφία Παυλίδου (Συγκλονιστικές αποκαλύψεις! Και ο Παπαγιάννης έφαγε ξύλο από Παυλίδου "Είναι γεμάτος αμυχές").

Το βράδυ της Κυριακής ο πρώην σύζυγός της, Χρήστος Φερεντίνος έκανε την πρώτη του ανάρτηση σχετικά με το θέμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ (Χρήστος Φερεντίνος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, Σοφίας Παυλίδου! Το ξέσκισμα στον Μάνο Παπαγιάννη!)

Πριν φύγετε.... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΔΑΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ