Ξεσπούν εναντίον της Αγγελίδης Δαλιάνη! Η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού, οι βρισιές και τα σχόλια για το ξύλο του Παπαγιάννη στην Παυλίδου!

Ξεσπούν εναντίον της Αγγελίδης Δαλιάνη! Η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού, οι βρισιές και τα σχόλια για το ξύλο του Παπαγιάννη στην Παυλίδου!

Χαμός έχει προκληθεί από το μεσημέρι της Κυριακής με το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας...

Μετά την θεατρική παράσταση, ο Μάνος Παπαγιάννης τσακώθηκε έντονα με την συμπρωταγωνίστρια του Σοφία Παυλίδου (Έκτακτο! Η Σοφία Παυλίδου θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις...)και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να της επιτεθεί στα παρασκήνια και να την χτυπήσει. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός, που δέχθηκε την βία από τον συνάδερφο της, την έσπρωξε με δύναμη με αποτέλεσμα να την ρίξει κάτω... (Σοφία Παυλίδου συνέντευξη: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Καρέ - καρέ η στιγμή που της όρμηξε ο Μάνος Παπαγιάννης!)

Το περιστατικό αυτό, με την βίαιη συμπεριφορά του Μάνου Παπαγιάννη έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων στο κοινό, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα χειρότερα σχόλια και για εκείνον («Ο ξεφτίλας έχει και κόρη....»! Ξεσπούν στα social media για τον ξυλοδαρμό του Παπαγιάννη στην Παυλίδου! Κατακεραυνώνουν τον ηθοποιό!) αλλά και για την γυναίκα του, Αγγελική Δαλιάνη, η οποία δέχεται υβριστικά σχόλια για τον άντρα της στα social media, αλλά και για την ίδια, που σαν γυναίκα επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο! Όμως δεν το άφησε εκείνη έτσι....

Μόλις είδε ότι ο λογαριασμός κατακλύστηκε από αρνητικά σχόλια, αλλά και από ανθρώπους που υποστήριζαν την οικογένεια καθώς δεν γνωρίζουν και την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη, κλείδωσε το προφίλ της και δεν επιτρέπει πια να γραφτούν άλλα μηνύματα παρά μόνο αν εκείνη πατήσει αποδοχή για να δημοσιευθούν, αφού πρώτα τα διέγραψε όλα από το προφίλ της!