Η πρώτη εμφάνιση του Μάνου Παπαγιάννη αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου! Τι είπε στις κάμερες; Αμήχανη δίπλα η Δαλιάνη..

Η πρώτη εμφάνιση του Μάνου Παπαγιάννη αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου! Τι είπε στις κάμερες; Αμήχανη δίπλα η Δαλιάνη..

Ο Μάνος Παπαγιάννης είχε μία πολύ άσχημη και άτυχη στιγμή στο θέατρο, καθώς μετά την θεατρική παράσταση επιτέθηκε βίαια στην συμπρωταγωνίστρια του Σοφία Παυλίδου η οποία μάλιστα του έκανε μήνυση για ξυλοδαρμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μελανιές και χτυπήματα στην πλάτη.

Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται βίαιος ο ηθοποιός και η ίδια στην καταγγελία της αποκάλυψε ότι συνέβη (Σοφία Παυλίδου συνέντευξη: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Καρέ - καρέ η στιγμή που της όρμηξε ο Μάνος Παπαγιάννης!) . Ωστόσο, μόλις οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για το συμβάν πήγαν έξω από το θέατρο για να βρουν τον ηθοποιό! Διαβάστε παρακάτω...

Στο πλευρό του ήταν η Αγγελική Δαλιάνη, την οποία έχουν πάρει κι εκείνη τα πυρά από το κοινό που βρίζουν και εκείνη και τον άντρα της (Ξεσπούν εναντίον της Αγγελίδης Δαλιάνη! Η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού, οι βρισιές και τα σχόλια για το ξύλο του Παπαγιάννη στην Παυλίδου!)

Ο Μάνος Παπαγιάννης μόλις βγήκε από το θέατρο και είδε τις κάμερες χαμογέλασε ενώ είπε ότι δεν θέλει να μιλήσει. Η Αγγελική στο πλευρό του χαμογέλασε και προχώρησε γρήγορα μπροστά.

Την ίδια ώρα ο δημοσιογράφος της εκπομπής "Happy Day" επικοινώνησε με τον Μάνο Παπαγιάννη για να σχολιάσει το συμβάν και ο ίδιος του απάντησε: "Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα! Ευχαριστώ πολύ!" - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: