Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου! Με μηνύσεις απαντά ο Μάνος Παπαγιάννης! Οι νέες δηλώσεις του δικηγόρου του!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου! Με μηνύσεις απαντά ο Μάνος Παπαγιάννης! Οι νέες δηλώσεις του δικηγόρου του!
News 15.01.2018 17:36

Η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη Ελένη Τσαμολιά μίλησε στην Tatiana Live και μετέφερ τς νέεες εξελίξεις!

Συγκεκριμένα, η ίδια μεταφέροντας τη θέση του Μάνου Παπαγιάννη για το περιστατικό με την Σοφία Παυλίδου είπε ότι και ο ηθοποιός θα κάνει μήνυση! Διαβάστε παρακάτω...

«Ο Μάνος Παπαγιάννης αρνείται αυτά που έχουν ακουστεί. Δεν έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα, για έναν και μοναδικό λόγο, σεβόμενος τη συναδελφική ιδιότητα, την ιδιότητα της μητέρας της κα. Παυλίδου. Φυσικά έχουν ακουστεί και έχουν αναπαραχθεί ανακριβή γεγονότα.

Δείτε επίσης: Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου! Οι πρώτες δηλώσεις της για τον Μάνο Παπαγιάννη! (Βίντεο)

Δεν υπήρξε ποτέ χειροδικία. Ο κύριος Παπαγιάννης έχει εξεταστεί ήδη από γιατρό. Υπάρχει ιατρική βεβαίωση για τραυματισμό του κυρίου Παπαγιάννη, εκδορές και αμυχές στο σώμα του. Και φυσικά μετά από όλη αυτή τη διάσταση που έχει πάρει όλη αυτή η υπόθεση και τα όσα ανυπόστατα κι ανακριβή έχουν ακουστεί για το πρόσωπο του τα οποία είναι απίστευτα προσβλητικά.

Δείτε επίσης: Η Παυλίδου συνεχίζει και ξεσκεπάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά του Μάνου Παπαγιάννη! «Δεν μου ζήτησε συγγνλώμη και ούτε...»! Οι νέες δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο!

Θα κινηθεί δικαστικά και ο ίδιος ο κύριος Παπαγιάννης γιατί πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια. Έχει προσβληθεί η προσωπικότητα του. Είναι ένας άνθρωπος οικογενειάρχης, είναι στο χώρο 15 χρόνια, δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Έχει μια διαδρομή επαγγελματική, οικογενειακή, προσωπική δεν έχει διαπληκτιστεί, ούτε έχει αντιδικήσει ποτέ με κανέναν συνάδελφο του. Η θέση του κυρίου Παπαγιάννη σε σχέση με το περιστατικό είναι πως δεν υπήρξε χειροδικία, δεν υπήρξε ξυλοδαρμός. Ο κύριος Παπαγιάννης δεν έσπρωξε, απλά ύψωσε το χέρι του προκειμένου να αποφύγει τις αμυχές στην επίθεση που δέχτηκε.».

Δείτε επίσης: Βάσια Παναγοπούλου: Οι δηλώσεις της για Παπαγιάννη και Παυλίδου που εξόργισαν το πανελλήνιο!)

Share