Μάνος Παπαγιάννης: Μίλησε πρώτη φορά στις κάμερες! Η διάψευση, η απογοήτευση και ότι αποκάλυψε για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου! (Βίντεο)

Μάνος Παπαγιάννης: Μίλησε πρώτη φορά στις κάμερες! Η διάψευση, η απογοήτευση και ότι αποκάλυψε για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου! (Βίντεο)

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες μετά το περιστατικό με την Παυλίδου.

Ο Μάνος Παπαγιάννης από το μεσημέρι της Κυριακής που έσκασε σα βόμβα η είδηση πως ξυλοκόπησε την Σοφία Παυλίδου δεν είχε εμφανιστεί πουθενά ούτε είχε δηλώσει τίποτα για το συμβάν (Σοφία Παυλίδου συνέντευξη: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Καρέ - καρέ η στιγμή που της όρμηξε ο Μάνος Παπαγιάννης!). Πριν από λίγο η δικηγόρος του αποκάλυψε πως ο ίδιος θα κινηθεί νομικά εναντίον της Σοφίας Παυλίδου καθώς τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς όπως αναφέρει (Η ιατρική γνωμάτευση του Μάνου Παπαγιάννη που αποκαλύπτει τα σημάδια που του άφησε η Παυλίδου! Ποιος χτύπησε ποιον πρώτα;) διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Έσκασε τώρα! Ξανά στο νοσοκομείο η Σοφία Παυλίδου! Οι έντονοι πόνοι και το πρόβλημα που εμφανίστηκε

Για πρώτη φορά λοιπόν ο Μάνος Παπαγιάννης βρέθηκε μπροστά στην κάμερα, και συγκεκριμένα στην κάμερα του Πρωινού, και μίλησε ξεκάθαρα για την υπόθεση ξυλοδαρμού με την Σοφία Παυλίδου!

Δείτε επίσης: Πότε κηδεύεται ο Τζίμης Πανούσης και σε ποιο νεκροταφείο θα τον αποχαιρετήσουν οι φίλοι του;

«Είναι όλα καλά παιδιά. Εννοείται ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Με στεναχωρεί το γεγονός, αλλά όλα καλά»,επεσήμανε περιεκτικά και λιτά.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: