Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κάτια Νικολαϊδου! Με κείμενο "φωτιά" επιβεβαιώνει δημόσια την επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη!

Κάτια Νικολαϊδου! Με κείμενο
News 16.01.2018 14:59

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας, με αφορμή τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη... την βίαιη συμπεριφορά που είχε ο ηθοποιός στο παρελθόν σε άλλη συνάδερφο του και συγκεκριμένα στην Κάτια Νικολαΐδου.

Ο Μάνος Παπαγιάννης κατηγορήθηκε πρώτη φορά δημόσια από την Σοφία, ότι την χτύπησε στο καμαρίνι της για τον λόγο ότι ξέχασε να πει μία ατάκα,. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ηθοποιός διέψευσε αυτή την είδηση, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα και πως η Σοφία του επιτέθηκε πρώτη, λέγοντας και εκείνος αλλά και η δικηγόρος του, ότι αυτά δεν ισχύουν! (Μάνος Παπαγιάννης: "Δεν έγινε έτσι το περιστατικό!"! Τι λέει για τον ξυλοδαρμό;)

Το Youweekly.gr σας αποκάλυψε όμως... πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μάνος Παπαγιάννης είχε χτυπήσει συνάδερφο του, γυναίκα! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας και όπως έφερε στο φως το ρεπορτάζ μας, όταν ο Μάνος Παπαγιάννης πρωταγωνιστούσε με την Κάτια Νικολαΐδου στην παράσταση "Ποντικοπαγίδα", επειδή ξέχασε η γυναίκα να πει μια ατάκα, πήγε στο καμαρίνι της, την έβρισε χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις ενώ στην συνέχεια την έπιασε από τον λαιμό. Στο αναλυτικό ρεπορτάζ μας έχουμε γράψει όλες τις λεπτομέρειες από εκείνο το συμβάν. (Νέα καταγγελία φωτιά για τον Παπαγιάννη! Είχε απλώσει χέρι και στην Κάτια Νικολαΐδου! Η περιγραφεί σοκάρει...)

Τώρα, μετά από χρόνια, με αφορμή τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη και την δημοσιοποίηση του περιστατικού από το Youweekly.gr, η Κάτια Νικολαΐδου σπάει την σιωπή της και επιβεβαιώνει δημόσια το ρεπορτάζ μας απαντώντας μετά από χρόνια... Τότε δεν τόλμησε να μιλήσει, όμως τώρα είναι δίπλα στην Σοφία Παυλίδου και στέλνει δημόσια το μήνυμα της γράφοντας:

"Ήθελα να πιστεύω πως ήταν ένα τυχαίο περιστατικό τότε. Η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει να σωπάσω. Θα μιλήσω εκεί που πρέπει όταν μου ζητηθεί!"

Από την άλλη πλευρά και η σύζυγος του Μάνου Παπαγιάννη ξεσπά και επιτίθεται σε όσους κατηγορούν τον άντρα της! |Με ένα κείμενο "φωτιά" η Αγγελική Δαλιάνη σπάει την σιωπή της και κατακεραυνώνει και το κοινό που την βρίζει αλλά και την Σοφία Παυλίδου για όσα ισχυρίστηκε. Η ίδια έγραψε... Αγγελική Δαλιάνη: Το ξέσπασμα για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου και την στοχοποίηση του Παπαγιάννη: "Τα τομάρια της κοινωνίας..."

Share