Ντοκουμέντο! Μάνος Παπαγιάννης: "Έχω ρίξει πολλές μπουνιές και κλοτσιές!"

Ντοκουμέντο! Μάνος Παπαγιάννης:

Ντόρος έχει προκληθεί από την Κυριακή μόλις έγινε γνωστή η είδηση για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη στα παρασκήνια της παράστασης "Πετάει Πετάει".

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός, που κατήγγειλε δημόσια τα όσα της έκανε ο Μανος Παπαγιάννης, επειδή δεν είπε μια ατάκα επί σκηνής, ασκώντας βία πάνω της, σύμφωνα με τα όσα η ίδια κατήγγειλε. Διαβάστε παρακάτω...

Μπορεί ο Μάνος Παπαγιάννης να διέψευσε το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι η ηθοποιός του επιτέθηκε πρώτη κι εκείνος απλά αμύνθηκε (Μάνος Παπαγιάννης: "Δεν έγινε έτσι το περιστατικό!"! Τι λέει για τον ξυλοδαρμό;), έρχεται όμως και δεύτερη ηθοποιός με αφορμή τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου, να κατακεραυνώσει και να ξεσκεπάσει μετά από χρόνια το δικό της περιστατικό, όταν πρωταγωνιστούμε με τον Παπαγιάννη και την είχε χτυπήσει στο καμαρίνι.

Ο λόγος για την Κάτια Νικολαΐδου, που οπως σας αποκάλυψε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr είχε πέσει κι εκείνη στα χέρια του ηθοποιού όταν δεν είπε μία ατάκα στην σκηνή (Θύμα επίθεσης από τον Παπαγιάννη και η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου! Αποκλειστικό!)

Το Youweekly.gr έρχεται ξανά όμως για να πάει το ρεπορτάζ ένα βήμα παρακάτω. Όταν ο Μάνος Παπαγιάννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "You Weekly", τον Ιούνιο του '17, είχε παραδεχθεί την βίαιη συμπεριφορά του, λέγοντας ότι πολλές φορές έχει αναγκαστεί να χτυπήσει άνθρωπο. Σας παραθέτουμε το αντίστοιχο κομμάτι της συνέντευξης:

Οι επιχειρήσεις σου, τα βράδια υποδέχονται κόσμο για να διασκεδάσει. Εκείνη τις δύσκολες ώρες που τις κινήσεις οδηγεί το αλκοόλ, έχει συμβεί κάτι σοβαρό που να σε έχει κάνει έξω φρενών;

"Μόνο ένα και δύο... κάθε βράδυ είναι μια περιπέτεια. Τα Σαββατοκύριακα δε που είμαι μέχρι το ξημέρωμα εδώ, τα νεύρα μου γίνονται κρόσσια. Όλη τη νύχτα τσακώνομαι!"

Δείτε ακόμη: Αγγελική Δαλιάνη: Το ξέσπασμα για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου και την στοχοποίηση του Παπαγιάννη: "Τα τομάρια της κοινωνίας..."

Εννοείς τις παρατηρήσεις που κάνεις στο προσωπικό. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τσακώνεσαι με πελάτες...

"Και βέβαια τσακώνομαι. Ξέρεις πόσες μπουνιές και κλοτσιές έχω ρίξει σε πελάτες που δεν σέβονται; Άνθρωπος είμαι, δεν θέλω πολύ, διαολίζομαι!"

Καλά και το δημόσιο προφίλ σου, δεν το υπολογίζεις;

"Πότε το υπολόγισα; Τα μαγαζιά αυτά έγιναν με αγάπη και μεράκι από εμένα και την Αγγελική. Δεν έγιναν από την Δαλιάνη και τον Παπαγιάννη στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων... Στην αρχή, μάλιστα, δεν ήξερε ο κόσμος ποιοι ήταν οι ιδιοκτήτες. Δεν μπορώ να υποστηρίζω ένα δήθεν προφίλ για να είμαι αγαπητός! Είμαι αυτός που είμαι στο σπίτι μου, με τους φίλους μου και με τους συναδέρφους μου στο θέατρο, ο ίδιος άνθρωπος και δεν θα αλλάξω τώρα στα 40. Είναι αργά πια..."

Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος της Σοφίας Παυλίδου έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για το συμβάν, λέγοντας πως ο Μάνος Παπαγιάννης μπήκε στο καμαρίνι της ηθοποιού και...Σοκαριστική αποκάλυψη από τον δικηγόρο της Σοφίας Παυλίδου: "Μπήκε ημίγυμνος ο Παπαγιάννης στο καμαρίνι της και..."