Έκτακτη εξέλιξη! Θύμα επίθεσης από τον Παπαγιάννη και η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου! Αποκλειστικό!

Έκτακτη εξέλιξη! Θύμα επίθεσης από τον Παπαγιάννη και η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου! Αποκλειστικό!

Όλο το πανελλήνιο έχει μείνει άφωνο με την επίθεση του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη προς την συνάδερφο του Σοφία Παυλίδου (Έκτακτο! Η Σοφία Παυλίδου θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις...)

Ακόμη και ο Χρήστος Φερεντίνος για πρώτη φορά στην καριέρα του γράφει στο Facebook τόσο σκληρά λόγια, χωρίς καν να κατονομάζει τον Μάνο Παπαγιάννη. (Χρήστος Φερεντίνος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, Σοφίας Παυλίδου! Το ξέσκισμα στον Μάνο Παπαγιάννη!) Η ιστορία ξεκίνησε όταν το θέμα του ξυλοδαρμού έσκασε χθες από την ίδια την Σοφία Παυλίδου που μάλιστα με προσωπική της συνέντευξη ανέφερε όλο το ιστορικό της επίθεσης, λεπτό προς λεπτό και καταγγέλοντας τον Μάνο Παπαγιάννη και για τον ξυλοδαρμό της αλλά και ότι την έστειλε στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο πόδι και την μέση. (Σοφία Παυλίδου συνέντευξη: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Καρέ - καρέ η στιγμή που της όρμηξε ο Μάνος Παπαγιάννης!). Μέχρι τώρα είχαμε τις καταγγελίες της Σοφίας Παυλίδου από την μία μεριά αλλά και του Μάνου Παπαγιάννη που υποστηρίζει την δική του αλήθεια (Μάνος Παπαγιάννης: "Δεν έγινε έτσι το περιστατικό!"! Τι λέει για τον ξυλοδαρμό;). Διαβάστε παρακάτω...

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους επιχειρηματίες του θεάτρου με την Βάσια Παναγοπούλου που μιλώντας σήμερα στην Φαίη Σκορδά κράτησε σήμερα μια στάση, ουσιαστικά Πόντιου Πιλάτου (Βάσια Παναγοπούλου: Οι δηλώσεις της για Παπαγιάννη και Παυλίδου που εξόργισαν το πανελλήνιο!)

Σε όλη αυτή την ιστορία και ρεπορτάζ εμείς συγκρατήσαμε χθες το απόγευμα μία ατάκα της Σοφίας Παυλίδου ότι και άλλη ηθοποιός έχει υποστεί επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη. Είναι ένα θέμα με το οποίο δεν ασχολήθηκε κανείς! Η γνώμη μας όμως εδώ στο Youweekly.gr ήταν και είναι ότι μία δεύτερη μαρτυρία σαφέστατα μπορεί να αρχίσει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση!

Ξεκινήσαμε λοιπόν να κάνουμε ρεπορτάζ και να ρωτάμε ηθοποιούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς αν γνώριζαν το πρόσωπο το οποίο όπως είπε η Σοφία Παυλίδου έχει δεχθεί επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη. Με πολύ επιμονή και προσπάθεια τα στόματα άνοιξαν και σήμερα το Youweekly.gr σας φέρνει την αποκλειστική είδηση ότι η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου υπέστη και αυτή επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη όταν έπαιζαν μαζί στο θεατρικό έργο "Ποντικοπαγίδα". Η ιστορία έχει ως εξής... Διαβάστε την συνέχεια στο Dimis Blog.