Αποκλειστικό! Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες δηλώσεις και η αντίδραση για το κόψιμο της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα!

Αποκλειστικό! Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες δηλώσεις και η αντίδραση για το κόψιμο της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα!

Η εκπομπή του Γιωργου Λιάγκα κόπηκε αιφνίδια από τον Ant1.

Άλλοι είπαν ότι ο σταθμός το έκανε αυτό γιατί ξεκινάει το Survivor και δεν θέλει να τον χαντακώσει, από την άποψη ότι περιμένουν πως το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα σαρώσει πάλι σε τηλεθέαση και άλλοι... ότι ο Ant1 μετά την πολύ αυθόρμητη συμπεριφορά του παρουσιαστή που τον έφερνε αντιμέτωπο και με τον νόμο, ήθελε να διαφυλάξει την εικόνα και την φήμη του σαν κανάλι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σοκαριστική αποκάλυψη από τον δικηγόρο της Σοφίας Παυλίδου: "Μπήκε ημίγυμνος ο Παπαγιάννης στο καμαρίνι της και..."

Από την πρώτη στιγμή μόλις μαθεύτηκε η διακοπή της βραδινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα η Φαίη Σκορδά έθεσε τον εαυτό της εκτός και δεν ήθελε να κάνει καμιά δήλωση. Η ίδια, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, με απόλυτο επαγγελματισμό θεώρησε ότι δεν ήταν δική της δουλειά να κάνει σχόλια και καλό θα ήταν να περιμένουν τον Γιώργο να δώσει απαντήσεις.

Παρέμεινε αμίλητη και δεν είπε την άποψή της πουθενά. Βέβαια οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι μπορεί να μην είναι πια ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι σχέσεις τους, αν και τυπικές, παραμένουν καλές. Έτσι λοιπόν ναι μεν η παρουσιάστρια μπορεί και να στενοχωρήθηκε σε ανθρώπινο επίπεδο, αλλά γνωρίζοντας ότι τέτοιες αναπάντεχες αναποδιές είναι μέσα στο πρόγραμμα και ότι εκείνος ήδη είναι σε συζητήσεις για ένα καινούργιο concept, δεν έδειξε καμιά ανησυχία.

Δείτε ακόμη: "Όταν πήγαν να τον συλλάβουν έτρεχε να...": Ο Φερεντίνος ξεμπροστιάζει και αποκαλύπτει το παρασκήνιο για τον Παπαγιάννη! (Βίντεο)

«Δεν μπορεί ο Γιώργος να μείνει ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα, σίγουρα τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει κάτι καινούργιο», ακούστηκε να λέει σε στενούς της συνεργάτες η Φαίη όταν τη ρώτησαν τι πιστεύει ότι θα γίνει στη συνέχεια.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί μόνο με 1.5€ / Φωτογραφίες: Μαρία Χατζηιωαννίδου!