"Όταν πήγαν να τον συλλάβουν έτρεχε να...": Ο Φερεντίνος ξεμπροστιάζει και αποκαλύπτει το παρασκήνιο για τον Παπαγιάννη! (Βίντεο)

Ντόρος έχει προκληθεί από την Κυριακή μόλις έγινε γνωστή η είδηση για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη στα παρασκήνια της παράστασης "Πετάει Πετάει".

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός, που κατήγγειλε δημόσια τα όσα της έκανε ο Μανος Παπαγιάννης, επειδή δεν είπε μια ατάκα επί σκηνής, ασκώντας βία πάνω της, σύμφωνα με τα όσα η ίδια κατήγγειλε. Διαβάστε παρακάτω...

Μπορεί ο Μάνος Παπαγιάννης να διέψευσε το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι η ηθοποιός του επιτέθηκε πρώτη κι εκείνος απλά αμύνθηκε (Μάνος Παπαγιάννης: "Δεν έγινε έτσι το περιστατικό!"! Τι λέει για τον ξυλοδαρμό;), έρχεται όμως και δεύτερη ηθοποιός με αφορμή τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου, να κατακεραυνώσει και να ξεσκεπάσει μετά από χρόνια το δικό της περιστατικό, όταν πρωταγωνιστούμε με τον Παπαγιάννη και την είχε χτυπήσει στο καμαρίνι.

Ο λόγος για την Κάτια Νικολαΐδου, που όπως σας αποκάλυψε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr είχε πέσει κι εκείνη στα χέρια του ηθοποιού όταν δεν είπε μία ατάκα στην σκηνή (Θύμα επίθεσης από τον Παπαγιάννη και η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου! Αποκλειστικό!)

Θέση στο συγκεκριμένο περιστατικό πήρε φυσικά και ο Χρήστος Φερεντίνος, πρώην σύζυγος της Σοφίας Παυλίδου, ο οποίος μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο!

Δείτε ακόμη: Ντοκουμέντο! Μάνος Παπαγιάννης: "Έχω ρίξει πολλές μπουνιές και κλοτσιές!"

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ευτυχώς δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό. Πρόσθεσε ακόμα αναφερόμενος στον Μάνο Παπαγιάννη ότι: «Όταν ήρθε η αστυνομία δεν έκανε τον νταή. Σαν ποντικός έφυγε. Έτρεχε για να μην τον συλλάβουν.»! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: