Ντοκουμέντο! Όταν ο Παπαγιάννης επιτέθηκε σε συνάδερφο του και ο θυμός του κοινού! (Βίντεο)

Ντοκουμέντο! Όταν ο Παπαγιάννης επιτέθηκε σε συνάδερφο του και ο θυμός του κοινού! (Βίντεο)

Ο Μάνος Παπαγιάννης έχει μπει στο στόχαστρο τις τελευταίες ημέρες μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου στα παρασκήνια της παράστασης "Πετάει Πετάει".

Η ηθοποιός τον κατηγόρησε δημόσια ότι την χτύπησε και αυτό προκάλεσε την οργή του κόσμου εναντίον του καθώς κανείς δεν περίμενε παρόμοια συμπεριφορά από τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Διαβάστε παρακάτω...

Από εκείνη την στιγμή ακολούθησε ο απίστευτος χαμός, με τον Μάνο Παπαγιάννη να υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε άμυνα και πως η Σοφία Παυλίδου του επιτέθηκε πρώτη (Μάνος Παπαγιάννης: "Δεν έγινε έτσι το περιστατικό!"! Τι λέει για τον ξυλοδαρμό;), και μάλιστα την σημερινή του συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες και άδειασε την Σοφία Παυλίδου (Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Μάνου Παπαγιάννη μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου! Η "επίθεση" στην Σκορδά και η άρνηση...) ενώ η δικηγόρος της ηθοποιού έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψε καθώς ανέφερε πως ο Μάνος μπήκε ημίγυμνος στο καμαρίνι της Σοφίας (Σοκαριστική αποκάλυψη από τον δικηγόρο της Σοφίας Παυλίδου: "Μπήκε ημίγυμνος ο Παπαγιάννης στο καμαρίνι της και...")

Φυσικά, όλες οι υποψίες ανατράπηκαν, καθώς το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr έφερε στο φως μία απίστευτη αποκάλυψη, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μάνος Παπαγιάννης χτυπούσε κάποια συνάδερφο του. Όπως σας ενημερώσαμε, "θύμα" του έπεσε και η Κάτια Νικολαΐδου όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην παράσταση "Ποντικοπαγίδα". Την είδηση του Youweekly.gr αυτή, επιβεβαίωσε και η ίδια η Κάτια Νικολαΐδου με μία ανάρτηση φωτιά για τον ξυλοδαρμό της (Κάτια Νικολαϊδου! Με κείμενο "φωτιά" επιβεβαιώνει δημόσια την επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη!)

Τραγική ειρωνεία:

Που να ήξερε ο ηθοποιός ότι θα ερχόταν αντιμέτωπος με τον ξυλοδαρμό μιας γυναίκας. Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως σε ένα βίντεο φαίνεται ο Μάνος Παπαγιάννης να είναι έτοιμος να χτυπήσει μία ηθοποιό και να της φερεται βίαια...

Αυτή είναι η τελευταία του ανάρτηση, που είναι από τα παρασκήνια της σειράς "Παρθένας Ζωής" και ο ρόλος του είναι βίαιος. Φυσικά όταν ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο που να ήξερε ότι θα είχε γίνει το περιστατικό αυτό και θα κατηγορούνταν στην πραγματικότητα για ξυλοδαρμό.

όταν το σαρδάμ αποκτά νοημα... @apostolis_totsikas_official @myriella_kourenti_official #parthenazwi #ant1 #tv #series #bloopers #funny

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Papagiannis (@manospapagiannis) στις

Το κοινό φυσικά με αφορμή αυτό ξέσπασε γράφοντας τα χειρότερα σχόλια για τον ηθοποιό, με θαυμαστές του ηθοποιού να προσπαθούν να τον υποστηρίξουν και με άλλους να τον κατακρίνουν! Δείτε μερικά από τα σχόλια: