Εκτός εαυτού ο Μποσταντζόγλου στις κάμερες μόλις τον ρώτησαν για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου: "Μονίμως αναπαράγετε μ@λ@κίες! Τα τσ@λια στα πρωινάδικα..." (Βίντεο)

Εκτός εαυτού ο Μποσταντζόγλου στις κάμερες μόλις τον ρώτησαν για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου:

Εξοργισμένος εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες ο Γιάννης Μποσταντζόγλου το βράδυ της Τρίτης, καθώς κλήθηκε να απαντήσει για τις πρόσφατες δηλώσεις της Δήμητρας Παπαδήμα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και το επεισόδιο Παπαγιάννη-Παυλίδου.

Ο ηθοποιός βγήκε από τα ρούχα του, τα έβαλε με τους δημοσιογράφους και τις ερωτήσεις τους, αναφέροντας, μάλιστα, πως αναπαράγουν μ@λ@κίες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ντοκουμέντο! Όταν ο Παπαγιάννης επιτέθηκε σε συνάδερφο του και ο θυμός του κοινού! (Βίντεο)

"Μην το ξαναρχίζουμε αυτό γιατί θα σας απαντήσω και θα πάρω ανάποδες. Όλους τους σέβομαι, αλλά να σέβονται και οι άλλοι. Τώρα για την παράσταση θα λέμε ή για κλειδαρότρυπες; Αναπαραγωγή από ποιους γίνεται; Από τα τσ@λ@@ τα πρωινάδικα. Από ποιους γίνεται; Από κανέναν στοχαστή; Μονίμως αναπαράγετε μ@λ@κίες. Να κάνει μήνυση κανείς θεμιτό είναι, αν πλακωθεί με κάποιον. Η δουλειά σας είναι το ντεντεκτεβιλίκι; Δε θα κατεβάσω τα βρακιά μου για να κάνω αυτή τη δουλειά που κάνετε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: