Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το βίντεο που τα λέει όλα! Η απίστευτη αντίδραση του Παπαγιάννη μόλις τον ρώτησαν για τον ξυλοδαρμό της Κάτιας Νικολαΐδου! Τα συμπεράσματα δικά σας! (Βίντεο)

Το βίντεο που τα λέει όλα! Η απίστευτη αντίδραση του Παπαγιάννη μόλις τον ρώτησαν για τον ξυλοδαρμό της Κάτιας Νικολαΐδου! Τα συμπεράσματα δικά σας! (Βίντεο)
News 17.01.2018 13:12
Follow us on Google News

Ο Μάνος Παπαγιάννης βρέθηκε ξαφνικά μπλεγμένος και στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου για τον ξυλοδαρμό της στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης "Πετάει Πετάει".

Μπορεί ο ίδιος να ισχυρίστηκε ότι δεν έκανε τίποτα από αυτά που τον κατηγόρησε η συμπρωταγωνίστρια του, λέγοντας πως εκείνη του επιτέθηκε πρώτη, όμως μία νέα καταγγελία άλλης ηθοποιού που έφερε στο φως το Youweekly.gr ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Κάτια Νικολαΐδου που μας επιβεβαίωσε δημόσια, καθώς παραδέχθηκε τον ξυλοδαρμό της από τον ηθοποιό (Κάτια Νικολαϊδου! Με κείμενο "φωτιά" επιβεβαιώνει δημόσια την επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη!)

Ο Μάνος Παπαγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε πρώτη φορά για το περιστατικό και τις κατηγορίες που δέχθηκε από την Σοφία Παυλίδου κατηγορώντας τον Σωτήρη Καλυβάτση ως πέτρα του σκανδάλου βάζοντας του φιτιλιές για την ηθοποιό (Αποκάλυψη! Μάνος Παπαγιάννης: "Ο Καλυβάτσης μου έβαλε την φυτιλιά για την Παυλίδου, μου είπε.." (Βίντεο)

Ο Μάνος ρωτήθηκε και για το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr από την Φαίη Σκορδά για την Κάτια Νικολαΐδου και την βία που δέχθηκε από τον ηθοποιό όταν πρωταγωνιστούσαν μαζί στην παράσταση "Ποντικοπαγίδα"! Ο Μάνος μόλις άκουσε την ερώτηση κοκκίνισε ολόκληρος και απάντησε:

"Η Κάτια Νικολαΐδου είναι πολύ καλό παιδί! Αν ένιωσε κάτι τέτοιο τι να πω! Εγώ την εκτιμώ! Δεν θα πω κάτι άλλο...Ας κρίνει ο κόσμος! Όσον αφορά την Παυλίδου τώρα που είναι το θέμα μας...εγώ είμαι το θύμα!", αλλάζοντας ευγενικά και διακριτικά θέμα ο ηθοποιός! Δείτε την αντίδραση στο βίντεο που ακολουθεί (συγκεκριμένα στο 15:14) :

Share