"Έχουμε τσακωθεί στο θέατρο κι έχουμε πιαστεί στα χέρια": Οι δηλώσεις γνωστού ηθοποιού για τον Μάνο Παπαγιάννη και τον ξυλοδαρμό στην Σοφία Παυλίδου! (Βίντεο)

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη βρέθηκε ο Μάνος Ιωάννου!

Ο αγαπημένος ηθοποιός έδωσε μια ιδιαίτερη προσωπική συνέντευξη και αναφέρθηκε και στην υπόθεση Παπαγιάννη-Παυλίδου λέγοντας: "Κανείς δεν ήταν μπροστά για να καταλάβει τι ακριβώς έγινε"! Διαβάστε παρακάτω...

Όταν ο Μάνος έμαθε από τους παρουσιαστές πως ο Παπαγιάννης απομακρύνθηκε από την παράσταση έμεινε άφωνος καθώς δεν γνώριζε το παραμικρό!

Δείτε ακόμη: Άστραψε και βρόντηξε! Ο εκνευρισμός του Τσιμιτσέλη μόλις τον ρώτησαν για τη νέα του σχέση! (Βίντεο)

Ο ίδιος, που είχε συμπρωταγωνιστήσει παλαιότερα με τον Μάνο είπε ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον συνάδελφό του και στη συνέχεια σημείωσε: "Το δίκιο του το χάνει ο Μάνος επειδή έσπρωξε. Δεν πιστεύω ότι σήκωσε χέρι σε γυναίκα. Μου φαίνεται παρατραβηγμένο όλο αυτό…".

Δείτε ακόμη: Το συγκινητικό αντίο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον ΣΚΑΙ: "Σήμερα είναι το τελευταίο πρωινό και..." (Βίντεο)

Στη συνέχεια ανέφερε: «Πολλοί έχουμε τσακωθεί στο θέατρο και έχουμε πιαστεί στα χέρια, αλλά δεν έχουμε βγει στα κανάλια να το διαφημίσουμε… Το να ανταλλάξουμε 2-3 βαριές κουβέντες έχει τύχει. Μου έχει συμβεί κι εμένα να ανταλλάξω κουβέντες με συνάδελφο και μετά να τα βρούμε».

Τέλος συμπλήρωσε: «Είναι δυσάρεστο που έχει πάρει τέτοια διάσταση και έχουν βγει στα κανάλια. Πολλοί ηθοποιοί έχουν τσακωθεί και τα έχουν βρει και δεν έχει βγει παραέξω». Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: